Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.MONDİHOME KAYSERİSPORYILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
15 Ekim 2022 - 22:45

Okan Buruk: "Yıllardır Galatasaray'ın hakkı yeniyor"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kayserispor mağlubiyetinin ardından, hakem ve VAR kararlarını eleştirdi. Buruk, "Yıllardır Galatasaray'ın hakkı yeniyor" diye Buruk, "Bu VAR hakemleri istenildiği gibi kullanılmaya başlandı. Bundan en çok etkilenen Galatasaray. Galatasaray'a karşı bir oluşum var. Bunu net şekilde görüyoruz" ifadelerini kullandı.
Futbol - Futbol
15 Ekim 2022 - 22:40

Batuhan Karadeniz'in sözleşmesi feshedildi

TFF 2. Lig ekiplerinden Vanspor FK, Batuhan Karadeniz ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiğini duyurdu.
Futbol - Futbol
15 Ekim 2022 - 22:26

Fernando Muslera: "Çok da ciddiye almaya gerek yok"

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, Kayserispor yenilgisini değerlendirdi, "Kaybettiğimiz 2. maç oldu, dolayısıyla çok da ciddiye almaya gerek yok" ifadelerini kullandı. Muslera'nın bu sözleri taraftarları kızdırdı.
Futbol - Futbol
15 Ekim 2022 - 22:10

Antep tek attı üç aldı

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Arabam.com Konyaspor, Gaziantep FK'yı konuk etti. Gaziantep 85. dakikada Arda Kızıldağ'ın kaydettiği golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.
 - Aslan'a Kayseri'de soğuk duş!
15 Ekim 2022 - 21:53

Aslan'a Kayseri'de soğuk duş! Maç sonucu: Kayserispor 2-1 Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'in 10. hafta mücadelesinde Galatasaray, Kayserispor'a konuk oldu. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 2-1 yenik ayrıldı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren goller Gavranovic ve Onur Bulut'tan geldi. Cimbom'un tek sayısını Barış Alper Yılmaz kaydetti.
Futbol - Futbol
15 Ekim 2022 - 19:00

Adana Demirspor zirveyi bırakmıyor

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Kasımpaşa, Adana Demirspor’u konuk etti. Adana temsilcisi sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrılarak zirvedeki yerini korudu.
Futbol - Futbol
15 Ekim 2022 - 11:14

Denizlispor kafilesi dönüş yolunda kaza yaptı: 2'si ağır 4 yaralı

Spor Toto 1. Lig'de Boluspor ile deplasmanda karşılaşan Denizlispor'da kulüp personelinin yer aldığı minibüs kaza yaptı. Araçta bulunan çalışanların ilk müdahalelerinin olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
 - Tarihe geçtik!
14 Ekim 2022 - 00:09

Avrupa'da zafer gecesi! Tarihe geçtik

Son dakika spor haberi: Bu akşam oynanan Avrupa maçlarında 4 temsilcimizde kazandı. UEFA ülke puanı sıralamasında Eylül ayında 20. sırada olan Türkiye, 4 temsilcimizin de galibiyetiyle beraber yükselişi sürdürerek 14. sıraya tırmandı. Avrupa'ya yeniden 5 takım gönderebilmek için ilk 15'te sezonu tamamlamamız gerekiyor. Devler Ligi'ne direkt katılım için 12. sıraya yükselmeliyiz...
Futbol - Futbol
13 Ekim 2022 - 23:45

Yiğido pes etmedi, deplasmanda kazandı! Maç sonucu: Ballkani 1-2 Demir Grup Sivasspor

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu 4. maçında temsicimiz Demir Grup Sivasspor, Ballkani'ye konuk oldu. Yiğidolar 1-0 geriye düştüğü maçta geri döndü ve zorlu deplasmandan 2-1 galip olarak ayrıldı. Temsilcimize galibiyeti getiren goller Angielski ve Hakan Arslan'dan geldi. Ev sahibin ekibi tek sayısını Thaqi kaydetti.
 - Fırtına şov yaptı!
13 Ekim 2022 - 23:40

Fırtına şov yaptı! Maç sonucu: Trabzonspor 4-0 Monaco

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 4. maçında temsilcimiz Trabzonspor, Fransız ekibi Monaco'yu konuk etti. Bordo-mavililer fırtına gibi oynadığı maçı 4-0 kazanarak taraftarı önünde şov yaptı. Trabzonspor'a galibiyeti getiren goller Enis Bardhi, Trezeguet, Vitor Hugo ve kendi kalesine Sarr'dan geldi.
Futbol - Futbol
13 Ekim 2022 - 22:42

Dursun Özbek'ten arazi açıklaması: Harekete geçiyoruz

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Büyükçekmece Belediyesinin daha önce Galatasaray'a tahsis ettiği arazide çalışmalara başlayacaklarını belirtti.
Futbol - Futbol
13 Ekim 2022 - 22:37

Dries Mertens: Galatasaray'da olmaktan gurur duyuyorum

Galatasaray'ın Belçikalı futbolcusu Dries Mertens, sarı-kırmızılı takıma önemli başarılar kazanmak için geldiğini söyledi.
Futbol - Futbol
13 Ekim 2022 - 21:30

Başakşehir kazanarak turladı! Maç sonucu: Medipol Başakşehir 3-0 RFS

UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu 4. hafta maçında temsilcimiz Medipol Başakşehir, Letonya ekibi RFS'yi evinde rahat bir oyunla 3-0 geçti ve grup liderliği açısından kritik bir üç puan kazandı. Başakşehir'e galibiyeti getiren goller Stefan Okaka(2) ve Deniz Türüç'den geldi.
 - Kanarya deplasmanda turladı!
13 Ekim 2022 - 21:30

Kanarya deplasmanda turladı! Maç sonucu: AEK Larnaca 1-2 Fenerbahçe

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 4. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe, Güney Kıbrıs ekibi AEK Larnaca'ya konuk etti. Sarı-lacivertliler zorlu deplasmanda 2-1 kazanmayı bildi ve gruptan çıkmayı garantiledi. Kanarya'ya galibiyeti getiren golleri penaltıdan Batshuayi ve Joao Pedro kaydetti. Ev sahibi ekibin sayısı Trickovski'den geldi.
Futbol - Futbol
13 Ekim 2022 - 19:20

PSG'de Kylian Mbappe krizi büyüyor: Sözleşmesini feshedebilir!

Fransız devi Paris Saint Germain'in yıldız futbolcusu Kylian Mbappe'nin, kulübün oyunculara baskı kurmak için açtığı sahte sosyal medya hesaplarının ortaya çıkmasının ardından sözleşmesini feshedebileceği ifade edildi.
Futbol - Futbol
13 Ekim 2022 - 18:20

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'den bir isme daha kanca attı!

İngiltere Premier Lig'e çıkmak isteyen ancak son haftalarda üst üste alınan kötü sonuçlarla bu hedefinden uzaklaşan Hull City transfere doymuyor. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Fenerbahçe'den dördüncü transferini yapmak için kolları sıvadı. Transfer teklifi doğrulanırken son karar başkan Ali Koç'ta...
Futbol - Futbol
13 Ekim 2022 - 10:03

Mohamed Salah, Bafetimbi Gomis'in rekorunu tarihe gömdü

Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'un dün akşam Glasgow Rangers deplasmanında aldığı 7-1'lik tarihi galibiyete hat-trick yaparak katkı sağlayan Mısırlı yıldız Mohamed Salah, turnuvada Galatasaraylı Bafetimbi Gomis'e ait olan rekoru kırdı.
 - Tur aşkına sahaya çıkıyoruz
13 Ekim 2022 - 08:40

Avrupa’da dört temsilcimiz ile iki kulvarda sahneye çıkıyor

Avrupa’da temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi’nde Başakşehir ve Sivasspor ise UEFA Konferans Ligi’nde dördüncü maçına bugün çıkıyor. UEFA sıralamasında büyük bir öneme sahip olan kritik mücadele öncesinde hedef ise 3 puan alarak sahadan ayrılmak.
 - Derbinin hakemi Ali Şansalan
12 Ekim 2022 - 13:24

Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki maçı Ali Şansalan yönetecek!

Son dakika haberi: Süper Lig’in 10.haftasında oynanacak olan Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki mücadeleyi Ali Şansalan yönetecek. Kayserispor ile Galatasaray arasındaki maçta Arda Kardeşler düdük çalacağı açıklanırken Ankaragücü ve Fenerbahçe maçında ise Halil Umut Meler görev alacak. 
Futbol - Futbol
12 Ekim 2022 - 08:27

Fenerbahçe’yi dünya kupası öncesi zorlu fikstür bekliyor

Ligde ve Avrupa’da emin adımlarla yoluna ilerleyen sarı lacivertliler, dünya futboluna verilecek araya kadar 30 günde 8 zorlu mücadeleye çıkacak.
Futbol - Futbol
11 Ekim 2022 - 22:53

Devler Ligi'nde sürpriz sonuçlar

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde dördüncü hafta karşılaşmalarıyla heyecan sürerken, sürpriz sonuçlar yaşandı.
Başa Dön Sona Git