Tgrt Haber

Ardahan'da 55 yılın en yoğun kar yağışı! Kapıyı açınca hayatının şokunu yaşadı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Şubat 2024 15:16 - Güncelleme : 07 Şubat 2024 15:23
,kar

Ardahan’da etkili olan yoğun kar yağışı ve tip nedeniyle kentte hayat durma noktasına geldi. Yoğun kar yağışının yaşandığı bölgede bir vatandaş kapıyı açınca şoke oldu.

Ardahan’da etkili olan son 55 yılın en yoğun kar yağışı nedeniyle iki gündür hayatın durma noktasına geldi. Kar yağışından dolayı çok sayıda ağacın ve araçların zarar gördüğü Ardahan’da vatandaşlar kendi imkânlarıyla ara yolları temizlemeye çalışıyor. Kar yağışı sonrası kentte kar kar kalınlığı 1,5 metreyi aştı. Kar yağışı nedeniyle birçok noktada trafik kilitlendi. Birçok noktada ise trafik durma noktasına geldi.

Bir vatandaş yoğun kar yağışının yaşandığı bölgede dışarı çıkmak için kapıyı açınca hayatının şokunu yaşadı. Kapıyı açtığında karşısında kapı gibi duran kar yığını ile karşılaşan vatandaş o anları kaydetti. 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...