Tgrt Haber
23 Mart 2023 11:36 - Güncelleme : 23 Mart 2023 11:43

Kan donduran olay: Kimlik kontrolünde polislere “Çocuklarımı cennete gönderdim” dedi, Yağmur ve Emre ölü bulundu

Kocaeli'de kimlik kontrolünde "Çocuklarımı cennete gönderdim, buraya geldim" diyen Murat R.'nin evine giden polis ekipleri, 13 yaşındaki Yağmur ve 10 yaşındaki Emre'yi ölü buldu.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
kocaeli,körfez,,baba,gözaltı

Kan don olay Kocaeli’nin Körfez ilçesinde meydana geldi. Tütünçiftlik Sahili’nde kimlik kontrolü için durdurulan M.R. işlemleri sırasında ‘Çocuklarımı cennete gönderdim’ şeklinde söylemlerde bulundu. Bu durumdan şüphelenen polis ekipleri sürücünün yaşadığı Esentepe Mahallesi Şehit Bilge Varlı Sokak'taki eve gitti.

POLİS EKİPLERİ KARDEŞLERİN CANSIZ BEDENİNİ BULDU

Ekipler girdikleri evde 13 yaşındaki Yağmur ile 10 yaşındaki Emre adlı kardeşleri hareketsiz halde buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde kardeşlerin yaşamını yitirdiği belirlendi. Cenazeler, otopsi için Kocaeli Devlet Hastanesi morguna götürüldü. M.R, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...