Tgrt Haber
28 Haziran 2022 14:35 - Güncelleme : 28 Haziran 2022 14:40

Cüneyt Arkın cenaze töreni ne zaman, nereye defnedilecek? Efsaneye veda!

Türk sinemasının efsanelerinden Cüneyt Arkın’ın ölüm haberi sevenlerine derin bir acı verirken cenaze merasiminin ne zaman düzenleneceği merak edildi. Tedavi gördüğü hastanede 85 yaşında hayata gözlerini yuman usta oyuncuyu son yolculuğuna uğurlamak isteyen sevenleri "Cüneyt Arkın'ın cenaze töreni ne zaman, nereye defnedilecek?" sorularının cevabını aramaya başladı. İşte derin bir hüzünle güne başlayan Cüneyt Arkın hayranları için son veda ile ilgili tüm detaylar…

Editör: Hacer Tonay / Kaynak: TGRT Haber
Cüneyt Arkın cenaze töreni ne zaman, nereye defnedilecek? Efsaneye veda!
Cüneyt Arkın

Yeşilçam’ın efsane ismi 7’den 70’e milyonlar tarafından sevilen Cüneyt Arkın gece saatlerinde hayata gözlerini yumdu. Güne derin bir hüzünle başlayan sevenleri usta oyuncuya son vazifelerini yerine getirmek için "Cüneyt Arkın cenaze töreni ne zaman, nereye defnedilecek?" sorularını araştırmaya başladı. Cenazeye ise binlerce kişinin katılması bekleniyor. İşte detaylar…

CÜNEYT ARKIN'IN CENAZE TÖRENİ NE ZAMAN?

27 Haziran 2022 Pazartesi günü gece saatlerinde yaşamını yitiren Cüneyt Arkın'ın cenaze törenine ilişkin detaylar merak konusu oldu. Usta oyuncunun ölüm haberi sevenleri yasa boğuldu.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın hayatını kaybetti. Dün gece saatlerinde aniden kalbinin durması sonucunda Beşiktaş, Ulus’ta bir özel bir hastanede tedavi altına alınan 85 yaşındaki sanatçı tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Cüneyt Arkın'ın sevenleri, hayranları usta oyuncuyu son yolculuğunda yalnız bırakmayacak. Cüneyt Arkın cenazesi ne zaman, nereye defnedilecek sorusunun yanıtı önümüzdeki saatlerde usta oyuncunun yakınları tarafından duyurulacaktır. Cenaze törenine binlerce kişinin katılması bekleniyor.

Cüneyt Arkın'ın cenaze töreni ile ilgili henüz resmi bir açıklamada bulunulmadı.

CÜNEYT ARKIN NEREYE DEFNEDİLECEK?

Ünlü oyuncu Cüneyt Arkın için 30 Haziran Perşembe günü saat 10.00'da Atatürk Kültür Merkezi'nde anma töreni düzenlenecek.

Arkın'ın cenazesi, anma töreninin sonrasında, öğle namazını müteakip Teşvikiye Camii'nde kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Binlerce kişinin usta ismi son yolculuğunda yalnız bırakmaması bekleniyor.

CÜNEYT ARKIN’IN ÖLÜM NEDENİ NEDİR?

Hastaneden yapılan açıklamada, "Türk sinemasının değerli oyuncusu sayın Cüneyt Arkın kalbinin durması sebebiyle ambulansla geldiği Liv Hospital'da yeniden canlandırma çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Türk sinemasının dev oyuncusunu kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Cüneyt Arkın'ın ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz" denildi.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI'NDAN TAZİYE MESAJI

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıkalamda şöyle denildi;

"Sinemamızın büyük bir çınarını daha yitirmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Sahnelerde hayat verdiği karakterleriyle herkesin gönlünde taht kuran büyük usta #CüneytArkın ardında çok büyük bir boşluk bıraktı. Allah rahmet eylesin. Milletimizin başı sağ olsun."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...