Tgrt Haber
02 Kasım 2021 20:19

Fatih Aydın'ın iadesinde tepki çeken görüntü! Fenerbahçe forması gündem oldu

Binlerce insanın mağdur olduğu Çiftlik Bank davasının 'Tosuncuk' lakaplı sanığı Mehmet Aydın'ın Uruguay'da tutuklu bulunan ve Türk makamlarına iadesi tamamlanan ağabeyi Fatih Aydın, Türkiye'ye getirildi. Fatih Aydın, İstanbul Havalimanı'nda polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Aydın'ın gözaltına alındığı sırada Fenerbahçe forması giydiği fotoğraf ise sosyal medyada tepki çekti.

Fatih Aydın'ın iadesinde tepki çeken görüntü! Fenerbahçe forması gündem oldu
Çiftlik Bank,Mehmet Aydın,Tosuncuk,Fatih Aydın,Fenerbahçe

Çiftlik Bank davasının 'Tosuncuk' lakaplı sanığı Mehmet Aydın'ın Uruguay'da tutuklu bulunan ve Türk makamlarına iadesi tamamlanan ağabeyi Fatih Aydın, Türkiye'ye iadesi tamamlandı. Fatih Aydın, İstanbul Havalimanı'nda polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 4 gün gözaltı süresi bulunan Aydın, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edilecek.

FENERBAHÇE DETAYI

'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın ağabeyi Fatih Aydın'ın gözaltına alındığı sırada Fenerbahçe forması giydiği fotoğraf dikkat çekti. Aydın'ın neden üstünde Fenerbahçe forması ile geldiği merak konusu oldu. Taraftarlar formalı fotoğrafa sosyal medyada tepki gösterdi.

Fatih Aydın'ın iadesinde tepki çeken görüntü! Fenerbahçe forması gündem oldu

HAVALİMANI ÇIKIŞINDA SİYAH TİŞÖRT

Fatih Aydın'ın ilk görüntülerinde üstünde bulunan Çubuklu Fenerbahçe forması, havalimanı çıkışında kapatıldı. Aydın'ın giydiği formanın üstüne siyah bir tişört giydirildiği görüldü.

Fatih Aydın'ın iadesinde tepki çeken görüntü! Fenerbahçe forması gündem oldu

TEMMUZ AYINDA YAKALANMIŞTI

"Çiftlik Bank" sistemine ilişkin soruşturma kapsamında "Bankacılık kanununa aykırılık", "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama", "bilişim sistemleri, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık" ve "tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı" suçlarından firari olarak aranan Fatih Aydın, temmuz ayında Uruguay'da düzenlenen operasyonla yakalanmıştı.

Aydın için Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında iade talebinde bulunulmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...