Tgrt Haber
12 Ekim 2022 16:35 - Güncelleme : 12 Ekim 2022 17:09

Son dakika: İstanbul Beyoğlu'nda kahreden olay! Galata Kulesi’nde intihar vakası

Son dakika haberi: İstanbul Beyoğlu'ndaki Galata Kulesi'nden 30'lu yaşlarda yabancı uyruklu erkek bir şahıs atlayarak intihar etti. Çevrede bulunan yerli ve yabancı turistler ise olanı biteni şaşkın bakışlarla izledi.

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
galata kulesi

Beyoğlu'na bulunan Galata Kulesi’nde meydana gelen olayda, 30'lu yaşlarda yabancı uyruklu erkek bir şahıs kulenin seyir terasına çıktı. Şahıs ardından metrelerce yükseklikten aşağıya kendini bıraktı.

Galata Kulesi İntihar Görüntüleri İçin TIKLAYINIZ...

FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Yere çakılan genç olay yerinde feci şekilde can verirken, olayı gören vatandaşlar polis ekiplerini aradı. Olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, gencin hayatını kaybettiğini belirledi.

GENCİN ÜZERİNDE KİMLİK ÇIKMADI

Bunun üzerine polis ekipleri kulenin çevresine güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. Gencin üzerinden kimlik çıkmazken, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sırasında yerli ve yabancı turistler olanı biteni şaşkın bakışlarla izledi. Gencin intihar ettiği üzerinde duran polis, olayla ilgili incelemelerini sürdürüyor.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Abdullah 13 Ekim 2022 19:13

Saatlerdir aklımdan çıkmıyor. Galata Kulesi'nden atlayarak intihar eden Boğaziçi Hukuk öğrencisi gencin babası 6 yıldır tutukluymuş. Hapiste, evladının intihar haberini almaktan daha büyük acı var mıdır? Derin bir "ah" kaplıyor insanın yüreğini, bunları öğrenince. Çok üzgünüm. Bu genci "yabancı biri" olarak duyuran medya, haberin gerçek halini paylaşacak mı? Aileye önce trafik kazası deniyor, medyaya "yabancı biri" olarak yansıtılıyor. Çocuk Türkiyeli, baba KHK'lı, hapiste! Hiç mi utanmıyorsunuz?

Sonraki Haber Yükleniyor...