Tgrt Haber

Genç kızlar birbirine girdi: Erkekler maç anlatır gibi kaydedip yorumladı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Şubat 2024 09:41 - Güncelleme : 28 Şubat 2024 11:50
kavga,,istanbul

İstanbul Kağıthane’de bir parkta iki genç kız, saç saça baş başa kavgaya tutuştu. Çevreden geçenler ise kavgayı ayırmak yerine küfürler savurup, kayda aldı.

Kağıthane Çeliktepe’de bir parkta geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda iddiaya göre, parka gelen iki genç kız arasında erkek arkadaş yüzünden kavga çıktı. Önce tartışmaya başlayan ikili olayın daha da alevlenmesiyle saç saça baş başa kavga etmeye başladı. 

KAYDA ALIP KÜFÜRLER SAVURDU

O esnada yaşananları telefonla kayıt alan bir erkek ise kavga eden gençleri ayırmak yerine, “Arkadaşlar, boş insanların hepsi kavga ediyor. Oksijen israflarının hepsi burada. Gençler kapışıyor. Kapalı kızlar açıldı. Açık kızlar daha çok açıldı” sözlerinin ardından gençlere küfürler savurdu. Yaşananlar cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi. Olayla ilgili şahısların birbirlerinden şikayetçi olmadıkları öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...