Tgrt Haber
13 Kasım 2021 16:12

Hırsızdan pişkin savunma: Ev almak için soydum

Bursa’da bir kuyumcuyu silahla soyarak 100 bin lira değerinde altın çalan şüpheli adliyeye sevk edildi. İlk ifadesinde olayı ev almak için gerçekleştirdiğini söyledi.

Hırsızdan pişkin savunma: Ev almak için soydum
Sarraf soygunu,altın soygunu

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, bir kuyumcuyu silahla soyarak 100 bin lira değerinde altın çalan şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheli K.İ ifadesinde "Evleneceğini, ev almak için soygun yaptığını" belirtti.
Olay, merkez Osmangazi ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi'ndeki kuyumcuda meydana geldi. Sabah saatlerinde gelerek iş yeri sahibi S.K'ye silah doğrultarak aralarında imitasyon bileziklerin de bulunduğu altınları çaldı. Şüpheliyi yakalamak için Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubeye bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Ekipler, kısa sürede soygunu gerçekleştirilen kişinin K.İ. (24) olduğu tespit etti. Ekipler, kaçan zanlıyı teknik ve fiziki takibe aldı. 

İSTANBUL’A KAÇTI 

Zanlının, soygunu gerçekleştirdikten sonra ormanlık alana kaçtığı ve buradan ticari taksiye binerek Yalova'ya gittiği ve son olarak İstanbul'a ulaştığı belirledi. Bursa polisi, zanlının Kartal ilçesinde boş bir fabrikada saklandığı tespit etti. K.İ'yi soygundan 6 saat sonra silah ve çaldığı altınlarla yakaladı. K.İ'nin kaçmasına yardım ettiği öne sürülen F.B. (49), B.P. (47) ve M.Y.P. (19) aynı fabrikada gözaltına alındı. Gözaltına alınan 4 şüpheli sorgusunun ardından adliye sevk edildi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...