Tgrt Haber
29 Mart 2024 22:52 - Güncelleme : 29 Mart 2024 22:54

İstanbul Boğazı gemi trafiği geçici bir süre durduruldu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği, Kandilli önlerinde SEA TURTLE isimli genel kargo gemisinin dümen arızası nedeniyle geçici olarak askıya alındı. İşte detaylar...

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
İstanbul Boğazı gemi trafiği geçici bir süre durduruldu

İstanbul Boğazı, Türkiye'nin en önemli su yollarından biri olarak sürekli bir gemi trafiğine sahiptir. Ancak son gelen bilgilere göre, bu trafiğe geçici bir ara verilecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre, Kandilli önlerinde SEA TURTLE isimli genel kargo gemisinin dümen arızası yaşaması sebebiyle İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği geçici olarak durduruldu.

İstanbul Boğazı gemi trafiği geçici bir süre durduruldu - 1. Resim

GEMİ TRAFİĞİ ASKIYA ALINDI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği, Kandilli önlerinde SEA TURTLE isimli genel kargo gemisinin dümen arızası yaşaması nedeniyle askıya alındı. 

Bu önlemin deniz güvenliğini sağlamak ve muhtemel kazaları önlemek amacıyla alındığı düşünülüyor. Gemi sahipleri ve denizciler, bu geçici kısıtlamaya dikkat etmeli ve gerekli tedbirleri almalı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...