Tgrt Haber
23 Mart 2022 16:47 - Güncelleme : 23 Mart 2022 17:15

Son dakika! MSB duyurdu: Zeytin Dalı'nda 3 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Zeytin Dalı bölgesinde 3 PKK'lı teröristin öldürüldüğü duyuruldu.

Son dakika! MSB duyurdu: Zeytin Dalı'nda 3 terörist öldürüldü

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve dışında teröristlere karşı düzenelenen operasyonlara hız hız kesmeden devam ediliyor. Sabah saatlerinde MSB tarafından yapılan açıklamada, Barış Pınarı bölgesinde 2 teröristin öldürüldüğü duyurulmuştu.

En son yapılan açıklamayla birlikte bugün öldürülen terörist sayısı 5'e yükseldi. MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Zeytin Dalı bölgesinde saldırı hazırlığında olan 2 teröristin daha öldürüldüğü duyuruldu.

"SALDIRI GİRİŞMLERİ CEZASIZ KALMIYOR"

Paylaşımda, "Teröristlerin taciz ve saldırı girişimleri cezasız kalmıyor! Kahraman Komandolarımız, Zeytin Dalı bölgesine taciz ateşi açan 3 PKK/YPG’li teröristi ateş destek vasıtaları ile etkisiz hâle getirdi" denildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1506628434176450564

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...