Tgrt Haber
16 Temmuz 2022 17:45 - Güncelleme : 16 Temmuz 2022 18:05

Sancaktepe’de oto galeri alanında yangın: Araçlar alev alev yandı

Son dakika haberi: Sancaktepe’de bir oto galeri alanında yangın çıktı. Park halinde bulunan bazı araçlar alev alev yandı.

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
Fotoğraf (İHA)
Sancaktepe
Fotoğraf (İHA)

Sancaktepe’de bir otomobil galerisi yakınında yangın çıktı. Otomobil galerisine ait bir otoparkta bulunan 16 ticari araç alev alev yandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın söndürüldü. Maddi hasar meydana gelirken yangın dron ile havadan görüntülendi.

Yangın, Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi Yadigar Sokak'ta bulunan bir oto galeriye ait araç parkında meydana geldi. Parkta bulunan ticari araçta henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangın kısa sürede aracın çevresinde bulunan diğer araçlara sıçradı.

POLİSLER ÇALIŞMA BAŞLATTI

Vatandaşların yangını 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesiyle olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yanan ticari araçları kısa sürede söndürdü. Polis olayla ilgili çalışma başlattı. Öte yandan, yanan araçlar havadan drone ile görüntülendi.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...