Tgrt Haber
25 Ocak 2022 16:27

Rusya'da sokak köpekleri 7 yaşındaki kızı parçalayarak öldürdü

Rusya'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 7 yaşındaki kız çocuğu feci şekilde yaşamını yitirdi. Küçük kızın olay yerinde kalan kıyafeti ve kırmızı eldiveni görenleri üzdü.

Rusya'da sokak köpekleri 7 yaşındaki kızı parçalayarak öldürdü
Rusya,sokak köpekleri

Kış mevsiminde zorluk yaşayan ve sürü halinde gezerken tehlikeli olan sokak köpekleri bu kez Rusya’da gündeme geldi.  Türkiye’de sık sık yaşanan Pitbull veya sokak köpekleri saldırılarının bir benzeri Rusya’da oldu.

Rusya’nın Transbaykal bölgesinde sokak köpekleri dehşeti yaşandı. Müzik dersi aldıktan sonra evine dönmeye çalışan 7 yaşındaki kız çocuğu, dar bir sokakta köpekler tarafından kıstırıldı ve kaçacak yer bulamadı.

ZORLA UZAKLAŞTIRILDI

Talihsiz kızın vahşi saldırı sonucu bir bacağı koptu, yüzü parçalandı. Küçük kız olay yerinde feci şekilde can verirken polis, köpekleri kızın cesedinin yanından güçlükle uzaklaştırdı.
Kızın olay yerinde kalan kıyafeti ve kırmızı eldiveni görenlerin yüreğini burktu. Cenaze gözyaşları arasında toprağa verilirken bölge başkenti Chita sakinleri, sokak köpeklerine karşı yeterli güvenlik önlemi almadıkları için mahalli yönetimi protesto etti.

Rusya'da sokak köpekleri 7 yaşındaki kızı parçalayarak öldürdü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...