Tgrt Haber
04 Haziran 2022 19:24 - Güncelleme : 04 Haziran 2022 20:03

Son dakika! Yılbaşından bu yana teslim olan örgüt mensubu 41'e yükseldi

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, yılbaşından bu yana ikna yoluyla teslim olan örgüt mensubu sayısının 41’e yükseldiğini duyurdu.

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
Son dakika! Yılbaşından bu yana teslim olan örgüt mensubu 41'e yükseldi
İçişleri Bakanlığı

Türk güvenlik güçleri yurt içi ve yurt dışında teröre ağır darbeler indirirken, girdiği inlerde büyük zarar gören örgüt mensupları bir bir teslim oluyor. İçişleri Bakanlığı, yılbaşından bu yana ikna yoluyla teslim olan örgüt mensubu sayısının 41’e yükseldiğini duyurdu.

SURİYE, İRAN VE IRAK

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; PKK terör örgütünden kaçan 2 terör örgütü mensubu daha bugün güvenlik güçlerine teslim oldu. Teslim olan örgüt mensuplarının 2013 ve 2015 yıllarında terör örgütüne katıldıkları, Suriye, İran ve Irak'ta faaliyet yürüttükleri tespit edildi. Sürdürülen ikna çalışmaları sonucunda; 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren teslim olan örgüt mensubu sayısı 41'e yükseldi” denildi.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...