Tgrt Haber
11 Ekim 2023 18:43 - Güncelleme : 11 Ekim 2023 18:52

Turistlerin bağırışları büyük paniğe neden oldu: Denizden kadın cesedi çıkarıldı

Alanya'da denizde yüzen turistlerin bağırışları sahilde büyük paniğe neden oldu. Bağırışlar üzerine denize atlayan bir vatandaş, turistlerin bulduğu kadın cesedini kıyıya çıkardı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Turist,Kadın,,Alanya,Antalya

Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen olayda, bir kadının denizin üzerinde hareketsiz yattığını gören iki turist sahile doğru bağırmaya başladı. Turistlerin bağırışları sahilde kısa süreli paniğe neden oldu. 

BÖLGEYE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Yardım çağrısı üzerine denize giren bir vatandaş, hareketsiz yatan kadını sahile çıkardı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde yaşlı kadının hayatını kabettiği tespit edildi.

Ceset, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından kimliğinin teşhis edilmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

"DENİZİN ÜZERİNDE TERS DÖNMÜŞTÜ"

Yaşlı kadını denizden çıkartan Sebahattin Özel isimli kişi, “Baktım denizin üzerinde ters dönmüştü. Hemen sahile çıkarttım. Olayın olduğu yer derin değil. Benim tahminime göre tansiyonu düşmüş olabilir. Olayın gerçekleştiği yer boğulmanın gerçekleşeceği yer değil. Kadını ilk olarak sahildeki turistler gördü. Onlar korkunca bana seslendiler ben de cenazeyi sahile çektim” dedi.

Turistlerin bağırışları büyük paniğe neden oldu: Denizden kadın cesedi çıkarıldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...