Tgrt Haber
02 Ocak 2022 15:42

Beren Saat'ten seneler sonra Aşk-ı Memnu Bihter Ziyagil itirafı

Efsane dizilerden Aşk-ı Memnu'nun Bihter Ziyagil'i Beren Saat, dijital bir platformda yayımlanan programda yaptığı açıklamalarla gündem oldu.

Beren Saat'ten seneler sonra Aşk-ı Memnu Bihter Ziyagil itirafı
beren saat,,aşk-ı memnu,,bihter ziyagil,,kenan doğulu,

Şimdilerde tekrarları bile reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinin başrollerinden Beren Saat, geçtiğimiz günlerde bir dijital dizi-film platformunda yayımlanan 'Orada Rahat mısın?'a katıldı. Aşk-ı Memnu dizisindeki karakteri Bihter Ziyagil'i canlandıran Beren Saat, programdaki açıklamalarıyla bir hayli konuşuldu.

Geçtiğimiz günlerde bir özel kanalda yayımlanan Aşk-ı Memnu'nun final bölümü yine sosyal medya platformu Twitter'ı yıktı geçti ve en çok konuşulan Bihter Ziyagil karakteri oldu. Saat, katıldığı programda ise Bihter Ziyagil'den uzun bir süre kurtulamadığını söyledi. Ziyagil karakterinden kurtulmak için çok çaba harcadığını söyleyen başarılı oyuncu, “Ben Bihter Ziyagil değilim” dedi.

Beren Saat'ten seneler sonra Aşk-ı Memnu Bihter Ziyagil itirafı

Bir dönem evliliğinin üzerinde kara bulutların dolandığı Saat, eşi Kenan Doğulu ile 2021 yılını iyi geçirdiklerini hatta 6 şarkılık bir albüm projeleri olduğunu da söyledi. Beren Saat, bazı şarkıları İngilizce seslendirdiğini de sözlerine ekledi.

Beren Saat'ten seneler sonra Aşk-ı Memnu Bihter Ziyagil itirafı

Netflix'te yayımlanan ve yayımlandığı ilk zamanlar çok ses getiren Atiye dizisinden de bahseden Beren Saat, internet platformlarındaki özgürlüğe alıştığını söyledi. Saat, artık TV kanallarındaki sınırları olan dizilerde oynamaktansa bu tür projelerde yer almayı tercih edeceğini belirtti.

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...