Tgrt Haber
04 Ekim 2021 15:45

Sahte PCR testleriyle yakalanan Bülent Ersoy'un ekibinin cezası belli oldu

KKTC'deki konser önce ülkeye giriş yaparken sahte PCR testleri bulunan Bülent Ersoy'un orkestra ekibinin cezası belli oldu.

Sahte PCR testleriyle yakalanan Bülent Ersoy'un ekibinin cezası belli oldu
bülent ersoy,,kktc,,pcr testi,

KKTC'de sahte PCR testi davasında yargılanan şarkıcı Bülent Ersoy'un 21 kişilik orkestra ekibi için mahkemeden karar çıktı. Orkestra ekibi sahte PCR testiyle ülkeye giriş yaptıkları için 1 ay hapis cezasına çarptırıldı, orkestra şefi ise 45 gün hapis cezası aldı.

Öte yandan, sahte PCR testi hazırlayan ve test için aracı olduğu belirtilen otel yönetimi ile sağlık görevlilerinin davalarının devam ettiği Gazi Mağusa mahkemesinin kararını önümüzdeki haftalarda vermesi bekleniyor.

Sahte PCR testleriyle yakalanan Bülent Ersoy'un ekibinin cezası belli oldu

NE OLMUŞTU?

KKTC'de 28 Ağustos akşamı bir otelde konser veren 'Diva' lakaplı ünlü şarkıcı Bülent Ersoy'un orkestra ekibinin PCR testlerinin Ercan Havalimanı’ndaki kontrollerde sahte olduğu ortaya çıkmıştı. Gözaltına alınan ekip, PCR testleri yapıldıktan sonra konsere gelenlerin mağdur olmaması amacıyla polis nezaretinde konsere katılmıştı. Ekip konserin ardından yeniden karakola getirilip mahkemeye çıkarılmış, 1 ay boyunca gözetim altında tutulmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...