Tgrt Haber

Will Smith'in tokat attığı Chris Rock ilk kez konuştu: Sindiremedim

31 Mart 2022 12:52 - Güncelleme : 31 Mart 2022 13:13

Oscar Ödül Töreni'ndeyken milyonların gözü önünde Will Smith'tin tokat attığı Chris Rock, olay hakkında ilk kez konuştu. Gösteri yapacağı salona giriş yaparken görüntülenen Rock, olayı hala sindiremediğini söyledi.

Oscar Akademi Ödülleri Töreni'ne, tokat skandalı damga vurdu.

Geçtiğimiz günlerde 94'üncüsü düzenlenen Oscar Ödül Töreni'ne damga vuran tokat olayının ardından Chris Rock, ilk kez görüntülendi. Oscar töreninde Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'in sağlığıyla ilgili espiri yapmasının ardından Will Smith'in tokat attığı Chris Rock, gösteri yapacağı salona giriş yaparken korumalarıyla beraber görüntülendi.

Rock, gösterisinin en başında seyircilerine, “Hafta sonunuz nasıl geçti? Benim henüz yaşananlarla ilgili söyleyecek bir şeyim yok. Halen olayı sindiriyorum. Eğer bunun için geldiyeseniz üzgünüm ama halen olayı işliyorum. Bir noktada bu konuda konuşacağım'' dedi.

Öte yandan Akademi olaya ilişkin son açıklamasında ''Smith, seremoniyi terk etmeyi kabul etmedi. Fakat biz de bu duruma daha farklı yaklaşabileceğimizi fark ettik. Akademi yönetim kurulu aktör hakkında disiplin prosedürünü başlattı'' ifadelerine yer verdi. Smith hakkındaki kararın 18 Nisan'da verilmesi bekleniyor.

ESPİRİNİN ARDINDAN GELEN TOKAT

94. Oscar Ödül Töreni'nde iki dalda aday olan Will Smith, Oscar'ın sunuculuğunu yapan komedyen Chris Rock'ın kendisi hakkında yaptığı şakalara gülerken bir anda Smith'in eşinin hastalığı üzerine şaka yapmasıyla sinirlendi. Rock, Smith'in eşinin hastalığına bağlı dökülen saçları hakkında espiri yaparken hızla sahneye gelen Smith, Rock'a tokat attı. Smith tokatın ardından yerine geri oturdu, sunucuya "Karımın adını ağzına alma" diye bağırdı.

Will Smith'in tokat attığı Chris Rock ilk kez konuştu: Sindiremedim

GÖZYAŞLARI İÇİNDE ÖZÜR DİLEDİ

Olaydan yaklaşık 40 dakika sonra Will Smith en iyi erkek oyuncu ödülünü almak için sahneye çıktı. Gözyaşlarını tutamayan Smith, diğer adaylardan ve konuklardan özür diledi:

"Sevgi size çılgınca şeyler yaptırabilir. Akademiye teşekkür ederim. Umarım beni yeniden çağırırlar."

Konuklar ise Smith'e alkışlarıyla destek oldu.

Will Smith'in tokat attığı Chris Rock ilk kez konuştu: Sindiremedim

CHRIS ROCK'A SESLENDİ

Will Smith sosyal medya hesabından da özür mesajı paylaştı. Smith yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Şiddetin her türlüsü zehirli ve yıkıcıdır. Dün geceki Akademi Ödülleri'ndeki davranışım kabul edilemez ve affedilemezdi. Jada'nın tıbbi durumuyla ilgili bir şaka benim için çok fazlaydı ve duygusal tepki verdim." 

Chris Rock'a da seslenerek, "Senden herkesin önünde özür dilemek istiyorum Chris. Haddimi aştım ve yanıldım. Utandım ve davranışlarım olmak istediğim adama yakışmadı. Sevgi ve nezaket dünyasında şiddete yer yoktur" diye yazdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...