Tgrt Haber
09 Ekim 2021 17:20

Göbeğinden yağ aldıran Alişan'dan 2 milyonluk estetik davası

Alişan, yağ aldırma operasyonu sonu vücudunda kalıcı hasar meydana geldiğini, ölümden döndüğünü iddia ederek 2 milyon lira tazminat talep etti.

Göbeğinden yağ aldıran Alişan'dan 2 milyonluk estetik davası
alişan,estetik

Şarkıcı Alişan geçtiğimiz aylarda yağ aldırma operasyonu olduğunu ardından ise vücudunda kalıcı hasarlar meydana hatta ölümden döndüğünü söyleyerek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Alişan'ın estetik davasında ilk duruşma görüldü. Basına kapalı olarak görülen duruşma yalnızca 5 dakika sürdü. Alişan, 2 milyon TL'lik tazminat talep etti, duruşma çıkışında ise açıklama yapmayı reddetti. Alişan'ın yerine avukatı Emek Emre,  “Tazminat davamızla ilgili yayın yasağı kararı olduğu için açıklama yapamayız. Davamız devam ediyor” dedi.

Göbeğinden yağ aldıran Alişan'dan 2 milyonluk estetik davası

NE OLMUŞTU?

Alişan ayrıca avukatı Emek Emre aracılığıyla İstanbul Tüketici Mahkemesi’ne başvurarak Ufuk A.’ya 2 milyon lira manevi, 10 bin lira da maddi olmak üzere toplam 2 milyon 10 bin liralık tazminat davası açmış, Tabipler Odası’na da şikâyet etmişti. Arkadaşı olan doktor Ufuk A.’nın, daha fit görüneceğini belirterek kendisini yağ aldırma operasyonu için ikna ettiğini dilekçesinde anlatan Alişan, 5 buçuk saat süren operasyon sonucu, doktor hatası nedeniyle ölümle karşı karşıya kaldığını öne sürmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...