Tgrt Haber
Magazin - Magazin
6 saat 9 dakika önce

Sosyal medya fenomenine canlı yayın esnasında kamyonet çarptı

Kayseri’den 2 arkadaşıyla yola çıkan sosyal medya fenomeni Neşet Turan, İstanbul’a varmak için 8 gündür yürüyordu. Turan’a canlı yayın yaptığı esnada kamyonet çarptı. Fenomen hayatını kaybederken, kamyonet şoförü ise tutuklandı.
Magazin - Magazin
6 saat 41 dakika önce

120 milyon lira harcayan Mahsun Kırmızıgül: Prestij Meselesi'nden zarar ettim

Ünlü türkücü Mahsun Kırmızıgül, geçtiğimiz yıl 120 milyon lira bütçeyle çektiği Prestij Meselesi filminden zarar ettiğini söyleyerek, “Bazen yazıyorsun, çekilmeyince rahatsız oluyorsun" dedi.
Magazin - Magazin
8 saat 38 dakika önce

Müge Anlı'da görülmemiş olay! 15 yaşındaki genç semt semt gezerek Farah Zeynep Abdullah'ı arıyor

Evden kaçan 15 yaşındaki Kaan Çam, Müslüm Gürses’e özenip saçlarından bir tutam keserek kendisine bıyık yaptı ve oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ı bulmak için kapı kapı dolaştı. Çam'ın ailesi oğullarını bulmak için Müge Anlı ve ekibinden yardım isterken, görgü tanıkları anlattıklarıyla şaşırttı.
Magazin - Magazin
8 saat 59 dakika önce

Yasemin Sakallıoğlu, Bahar dizisinin kadrosunda

Başrolünde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın rol aldığı dizi Bahar dizisinin kadrosuna komedyen Yasemin Sakallıoğlu dahil oldu. Sosyal medyaya yüklediği komik videolarla tanınan Sakallıoğlu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle oyunculuk kariyerine başladı.
Magazin - Magazin
9 saat 43 dakika önce

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı setteki tüm olayları anlattı! Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu itirafı gündem oldu

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı Feyza Civelek son verdiği röportajda Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör’ün Cannes’da barıştıklarını söyleyerek ikilinin uzun süredir küs olduklarını doğrulandı.
Magazin - Magazin
10 saat 21 dakika önce

Sertap Erener'den estetik iddialarına fotoğraflı cevap! Takipçileri yine ikna olmadı

Uzun bir aranın ardından Mecbursun şarkısının video klibini sevenleriyle buluşturan Sertap Erener, yüzündeki değişimiyle sosyal medyanın diline düştü. Sosyal medya hesabından doğal halini paylaşan Erener, ne yaptıysa da takipçilerini ikna edemedi.
Magazin - Magazin
10 saat 54 dakika önce

Serkan Kaya sevenlerini korkuttu! Talihsiz kazayı ilk kez anlattı

Ünlü türkücü Serkan Kaya, sahne almadan önce yaşadığı talihsiz kazayı ilk kez anlattı. Kaya, sol omzunda ciddi sağlık problemi yaşadığını belirterek, “Bir at için bu acıya değer şu an ızdıraplar içindeyim” dedi.
Magazin - Magazin
28 Nisan 2024 - 16:26

Cennet Mahallesi dizisinin 'Pembe'sinden yıllar sonra gelen itiraf

2004 - 2007 yılları arasında popüler dizi olan 'Cennet Mahallesi'nin başrol oyuncusu 'Pembe' karakterini oynayan Melek Baykal 'dan yıllar sonra şaşırtan itiraf geldi.
Magazin - Magazin
28 Nisan 2024 - 13:43

Nusret’e silahlı saldırı: Kurşun yağdırdılar

İstanbul Etiler’de bulunan Nusret isimli et restoranına silahlı saldırı düzenlendi. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayla ilgili polis, peşine düştüğü saldırganın peşinden de ateş açtı.
Magazin - Magazin
28 Nisan 2024 - 11:57

'Yıldız Tilbe yalnız değildir' notuyla paylaştığı fotoğraf gündem oldu!

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'nin sosyal medya hesabından dişsiz fotoğrafını paylaşması üzerine oyuncu Seda Bakan da implant olacak dişini paylaştı.
Magazin - Magazin
28 Nisan 2024 - 10:38

Şahan Gökbakar’dan Cem Yılmaz’ı kızdıracak 'Hasan Can Kaya' paylaşımı!

Cem Yılmaz ile Hasan Can Kaya arasında yaşanan polemiğe ünlü komedyen Şahan Gökbakar da dahil oldu.
Magazin - Magazin
27 Nisan 2024 - 15:42

60 yaşındaki Alejandra Marisa Rodriguez bir ilke imza attı! Güzellik yarışmasında rakiplerini solladı

Alejandra Marisa Rodriguez, güzellik ve gençlik algısını yıktı. Tüm tabulara karşı güzellik yarışmasına katılan 60 yaşındaki Rodriguez, 18-25 yaşlarında olan diğer yarışmacıları solladı. Rodriguez'in güzelliğinin sırrını açıkladı.
Magazin - Magazin
27 Nisan 2024 - 13:09

Sertap Erener Estetikle Seda Sayan oldu! Pes dedirten operasyon

Şarkıcı Sertap Erener'de estetik furyasına girdi. Yaptırdığı operasyonla Seda Sayan'a benzerliği sosyal medyada gündem oldu.
Magazin - Magazin
26 Nisan 2024 - 21:01

Yıldız Tilbe son haliyle görenleri şaşkına çevirdi! 

Yıldız Tilbe, implant tedavisi gördüğü sırada ön dişleri olmadan çekilmiş bir fotoğrafını "Hehe" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Tilbe'nin bu paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. 
Magazin - Magazin
26 Nisan 2024 - 17:22

Ben Bu Cihana Sığmazam iddiaları doğru çıktı! Final tarihi öne çekildi

Ateş Kuşları ve Aldatmak projelerinin ardından bir final haberi de Ben Bu Cihan Sığmazam projesinden geldi. Başrolünde Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan'ın yer aldığı dizinin final tarihi belli oldu.
Magazin - Magazin
26 Nisan 2024 - 17:04

Cem Yılmaz'dan Burhan Bayar'a 30 bin dolarlık jest

Müslüm Gürses, İbrahim Tatlıses ve Sezen Aksu’dan dinlediğimiz şarkıların bestelerini yapan ünlü aranjör Burhan Bayar, katıldığı programda Cem Yılmaz’ın kendisine hediye ettiği 30 bin dolarlık kayıt aletini ilk kez paylaştı.
Magazin - Magazin
26 Nisan 2024 - 16:37

Serbest bırakılan Nihal Candan hastaneye kaldırıldı

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından tutuklu olan fenomen Nihal Candan, bugün tahliye oldu. 37 kiloya düşen Candan’ın hastaneye yatışı yapıldı.
Magazin - Magazin
26 Nisan 2024 - 15:38

Arka Sokaklar'a Şevket Çoruh'un ardından partneri de geliyor

Mesut karakteriyle 17 senedir Arka Sokaklar dizisinde olan Şevket Çoruh’un ardından partneri Oya Okar da diziye geri dönüyor. Sosyal medya hesabından haberi duyuran Çoruh, "Çok mesut oluyoruz" notunu düştü.
Magazin - Magazin
26 Nisan 2024 - 15:15

Apar topar ameliyata alınmıştı! Hasan Can Kaya taburcu oldu

Evinin bahçesinde futbol oynarken sakatlanan Hasan Can Kaya, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. 5 saat süren bir operasyon geçiren Kaya, kolu sarılı halde ilk kez görüntülendi.
Magazin - Magazin
26 Nisan 2024 - 14:56

Teşkilat dizisi izleyicisine sevindiren haber! 5. sezon onayı çıktı

Başrolünde Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat’ın yer aldığı Teşkilat dizisinden izleyicisini sevindiren haber geldi. Dizi beşinci sezonunda da devam edecek.
Sona Git