Tgrt Haber
28 Kasım 2021 15:01

MasterChef Güzide Mertcan sosyal medyada paylaştı yorum yağdı! 7 milyonluk villası olaydı

Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de yayımlanan MasterChef Türkiye yarışmasında 2019 yılında yarışan Güzide Mertcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. MasterChef Güzide'nin paylaşımına binlerce kişi yorum yaptı.

MasterChef Güzide Mertcan sosyal medyada paylaştı yorum yağdı! 7 milyonluk villası olaydı
masterchef güzide,güzide mertcan,masterchef türkiye,villa,sosyal medya

MasterChef Türkiye'de yarıştığı dönem 7 milyonluk villasıyla dillerden düşmeyen Güzide Mertcan, şimdilerde televizyon ekranlarında gözükmese de sosyal medyada olukça aktif. 2019 yılında popüler yemek yarışması MasterChef Türkiye ile tanınan Güzide Mertcan, artık sosyal medya paylaşımları ve YouTube'daki videolarıyla konuşuluyor.

Yarışma esnasında 7 milyonluk villasıyla yarışmadan sonra ise aynı villayı 8,5 milyon TL'ye satmasıyla dillerden düşmeyen MasterChef Güzide, o dönem villasına ilişkin şu sözlerle dikkat çekmişti:

"Biz bu evde 4–4.5 yıldır oturuyoruz. Tapusunu aldığımız ilk günden beri satmaya çalışıyoruz. Belli sebeplerden dolayı satmak istiyorduk ve sattık.''

MasterChef Güzide Mertcan sosyal medyada paylaştı yorum yağdı! 7 milyonluk villası olaydı

Instagram'dan yaptığı paylaşımlar ve yorumlarla da konuşulan MasterChef Güzide, son yaptığı paylaşımla takipçilerini harekete geçirdi. Lüks yaşantısını Instagram hesabından çekinmeden paylaşan Güzide Mertcan, son olarak şunları yazdı:

"Herkes islam alimi, doktor, mühendis, modacı, şef, ekonomist, siyasetçi, sporcu bu ülkede en kolay şey her bilgiye sahip olduğunu sanıp sınırsızca konuşmak. İnsanın fikri olmadan zikri olması. Her şeyi bildiğini sanması ne büyük hastalık."

MasterChef Güzide'nin bu yorumuna sosyal medya takipçilerinden binlerce kişi, ''Çok doğru'' diyerek yorum yağdırdı. 

MASTERCHEF GÜZİDE'NİN 7 MİLYONLUK VİLLASI

Öte yandan MasterChef Güzide'nin bir dönem çokça konuşulan 7 milyonluk lüks villası, herkesin merak konusu haline gelmişti. Mertcan, evini sattığını açıkladığı sırada llüks villasına ilişkin açıklamalarda bulunmuş, YouTube'a yüklediği videosunda şunları söylemişti:

''Evi sattık. Madem çok merak ediliyor size ayrı bir video çekeceğim. Görün bakalım neymiş bu 7 milyonluk ev! ‘Keşke satmasaydım’ demeyeceğim, biz bu evde 4 – 4.5 yıldır oturuyoruz tapusunu aldığımız ilk günden beri satmaya çalışıyoruz. Belli sebeplerden dolayı satmak istiyorduk ve sattık. Uzun zamandır beklediğimiz bir şey olduğu için ‘keşke’ demeyeceğim.''

MasterChef Güzide Mertcan sosyal medyada paylaştı yorum yağdı! 7 milyonluk villası olaydı

''Ben 10 yıllık evliliğim boyunca 6 kez ev taşıdım. Farklı farklı semtlerde, farklı evlerde yaşadım. Bu yüzden ev ile aramda çok bağ olmuyor. Dükkanımın üstünde kiralık bir daire bulduk, 3+1 bir süre orada oturacağız. En kısa zamanda oraya tanışmayı düşünüyoruz.''

MasterChef Güzide Mertcan sosyal medyada paylaştı yorum yağdı! 7 milyonluk villası olaydı''Evi mobilyalarımızla satmadık. Kiraya geçeceğimiz için yeni eve mobilyaların hepsini götüremiyoruz. ‘En sade şekilde nasıl yaşarız’ diye birtakım eşyaları elden çıkarıyoruz. Kendimize daha küçük yaşayabileceğimiz bir ortam hazırlıyoruz.''

MasterChef Güzide Mertcan sosyal medyada paylaştı yorum yağdı! 7 milyonluk villası olaydı

Bir diğer yandan ise Mertcan Ailesi'nin sattığı villa 1000 metrekare evin inşa alanı ise 650 metrekareydi. 10 odası bulunan evin yan tarafında bir helikopter pisti bulunuyordu. 7 milyon TL'lik lutra lüks villanın aylık aidatı ise 3 bin 500 TL idi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...