Tgrt Haber
Magazin - Magazin
9 saat 54 dakika önce

Demet Evgar Bahar dizisinin neden yayınlanmadığını açıkladı

Bu akşam yeni bölümü yayınlanması beklenen Bahar dizisi eski bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Sosyal medya hesabından makyajsız fotoğraf paylaşan oyuncu, setin neden aksadığını açıkladı.
Magazin - Magazin
11 saat 58 dakika önce

Sylvester Stallone, Cehennem Melekleri'nde taktığı en lüks saatlerini satıyor

Cehennem Melekleri filminin usta ismi Sylvester Stallone, seride taktığı saati açık artırmaya çıkarıyor. Filmde taktığı dahil toplamda 11 saatini satışa çıkaran dünyaca ünlü oyuncunun en özel saatinin fiyatı ise 160 milyon TL.
Magazin - Magazin
12 saat 21 dakika önce

Nihan Doğan ile Arzu Doğan boşanıyor! Ayrılık sebebi şaşırttı

İki yıl önce İranlı Arzu Doğan ile evlenen türkücü Nihat Doğan çifti ayrılık kararı aldı. 1 oğulları bulunan çiftin ayrılık sebebinin ise kıskanç olduğu öne sürüldü.
Magazin - Magazin
13 saat 4 dakika önce

Tarkan'dan 8'inci evlilik yıl dönümüne özel romantik kutlama

Yeni albüm hazırlığına başlayan Tarkan, geçtiğimiz gün sekizinci evlilik yıl dönümünde eşine jest yaptı. Eşiyle boğaz turu yapan ünlü isim, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
Magazin - Magazin
13 saat 57 dakika önce

Kızılcık Şerbeti Görkem sözleşmesini tazeledi! Yeni sezon dengeleri değişti

Kızılcık Şerbeti dizisine bu sezon Görkem rolüyle dahil olan Özge Özacar, sözleşmesini yeniledi. Yeni sezonda da diziye devam edecek karakterin tüm sakladıkları gün yüzüne çıkacak.
Magazin - Magazin
14 saat 20 dakika önce

Met Gala'da şıklık yarışı! Tyla, kumdan elbisesiyle merdivenden çıkamadı

Moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala, dün akşam görkemli bir törenle yapıldı. New York'ta gerçekleşen geceye kumdan yapılmış elbise giyen şarkıcı Tyla damga vurdu.
Magazin - Magazin
18 saat 30 dakika önce

Bahar dizisi yeni bölüm bekleyenlere kötü haber geldi!

Bahar dizisinin 12. bölüm fragmanını bekleyenler gelen haber karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Show TV 7 Mayıs program akışında yeni bölüm duyursa da üzen haber geldi.
Magazin - Magazin
20 saat 31 dakika önce

Meryem Uzerli yeni dizisiyle ekranlara dönüyor

Meryem Uzerli ekranlara verdiği uzun aradan sonra yeni dizisi 'RU' ile hayranlarıyla buluşacak. Gain'de yayınlanacak dizinin gösterim tarihi belli oldu.
Magazin - Magazin
06 Mayıs 2024 - 17:39

Kahtalı Mıçe lakaplı Mustafa Aslan'dan sevenleri üzen haber

Kahtalı Mıçe lakaplı sanatçı Mustafa Aslan’dan sevenlerine kötü haber. Gırtlak kanserine yakalanan Aslan’ın bir süredir tedavi gördüğü ortaya çıktı.
Magazin - Magazin
06 Mayıs 2024 - 17:15

Mehmet Ali Erbil masa masa dolaşıp para topladı

Son dönemde paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, gittiği kafede dans ederek Arap turistlerden para topladı. O anları sosyal medyada büyük ilgi gördü.
Magazin - Magazin
06 Mayıs 2024 - 16:25

Michael Jackson filmi için geri sayım başladı! Benzerliği görenler şaştı kaldı

Ünlü şarkıcı Michael Jackson’ın hayatının anlatıldığı film Popun Kralı’nın çekimleri başladı. Başrolünde usta ismin yeğeni Jaafar Jackson oynarken benzerliği sosyal medyada dikkat çekti.
Magazin - Magazin
06 Mayıs 2024 - 15:39

Sinir krizi geçirmişti! Dilan Polat'ın avukatından ilk açıklama: Durumu çok kötü

Kesici aletle kendine zarar verdiği öne sürülen Dilan Polat'ın avukatı tutuklu fenomenin son sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Durumunu kötü olduğunu belirten avukat Hüseyin Kaya, fenomenin hastaneye sevk edilme ihtimalinin bulunduğunu kaydetti.
Magazin - Magazin
06 Mayıs 2024 - 14:47

Eşi ölü olarak bulunmuştu! 'Şüpheli ölüm' iddialarına Yeşim Erçetin'den ilk açıklama

Bir dönemin popüler ismi Yeşim Erçetin’in eşi Fevzi Kardeseci, duşta başını mermer zemine çarparak hayatını kaybetti. Daha önce eşinden şiddet gördüğünü öne sürerek boşanma davası açan Erçetin, şüpheli ölüm iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu.
Magazin - Magazin
06 Mayıs 2024 - 12:45

Tahliyesi için avukatı başvurmuştu! Gözler Adli Tıp Kurumu’na çevrildi

Dilan Polat’ın kendisine zarar verdiği iddiasının ardından avukatı ünlü fenomenin tahliyesi için başvuruda bulundu. Savcılık, Adli Tıp Kurumu’na sevk edilen Polat’ın cezaevinde kalmasının sağlık durumu açısından tehlike arz edip etmediği konusunda rapor alınmasını istedi.
Magazin - Magazin
06 Mayıs 2024 - 12:26

ABD’de ölü bulunmuştu! Ünlü fenomen Yağmur Taktaş’ın mezarı yeniden açıldı

ABD’de sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın mezarlığı ailesinin başvurusu üzerine yeniden açıldı.
Magazin - Magazin
06 Mayıs 2024 - 12:10

Türkan Şoray'a doktorundan izin çıkmadı: Bahçede bile yürüme

Kıbrıs Şehitlerini Anma ve Gazilerle Buluşma Programı'na katılmak isteyen Yeşilçam'ın usta oyuncusu Türkan Şoray'a doktorundan izin çıkmadı. Doktoru bir süredir sağlık problemi yaşayan Şoray'a "Bahçede bile yürüme" dedi.
Magazin - Magazin
06 Mayıs 2024 - 11:29

Dizi sektörü kemer sıktı, yaz dizileri rafa kalktı

Kanallar bir bir dizileri yayından kaldırmaya devam ederken, yeni alınan kararla birlikte yaz dizileri de son buldu. Artan maliyetlerle beraber her gün bir dizi uygulaması da yeniden süzgeçten geçirilecek.
Magazin - Magazin
06 Mayıs 2024 - 10:30

Oyuncu Saruhan Hünel ameliyata alındı

Oyuncu Saruhan Hünel ameliyata alındı. Üzücü haberi sosyal medya hesabından oyuncunun kardeşi Aslı Hünel, "Canım ağabeyim Saruhan Hünel bir süredir kalp ile ilgili sıkıntı yaşıyordu. Bu sabah kalp ameliyatına alındı." notuyla paylaştı.
Magazin - Magazin
06 Mayıs 2024 - 10:08

20 yıl sonra mont alan Acun Ilıcalı, servet ödedi

“Takım alana kadar montum yoktu, yemin ederim. Çünkü ben kış nedir bilmem ki" diyen Hull City’nin sahibi Acun Ilıcalı'nın montunun fiyatı dudak uçuklattı.
Magazin - Magazin
06 Mayıs 2024 - 09:18

Aylar sonra Aslı Enver'in yardımıyla dışarı çıkan Eda Ece'den kızıyla ilk poz

Buğrahan Tuncer ile geçtiğimiz yıl evlenen oyuncu Eda Ece, kızı Mina İpek’i geçtiğimiz ay kucağına aldı. Ailecek ilk kez dışarı çıkan çifte Aslı Enver ile Berkin Gökbudak çifti de eşlik etti.
Sona Git