Tgrt Haber
14 Haziran 2021 10:57

Masumlar Apartmanı'ndan ayrılan Farah Zeynep Abdullah hastanelik oldu

TRT1 ekranlarında yayımlanan Masumlar Apartmanı dizisine sezon finalinde veda eden Farah Zeynep Abdullah, köpek kavgasının arasında kalınca hastanelik oldu.

Masumlar Apartmanı'ndan ayrılan Farah Zeynep Abdullah hastanelik oldu
masumlar apartmanı,farah zeynep abdullah

TRT1'in rekortmen dizisi Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah sezon finaliyle diziye veda etti. Şimdilerde sezon yorgunluğunu atan oyuncu, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı son paylaşımla sevenlerini korkuttu. 

Sağ elinin işaret ve baş parmağı sarılı bir halde Instagram'da gönderi paylaşan Farah Zeynep, köpek kavgası esnasında araya girdiği için serçe parmağının kırıldığını ve baş parmak tırnağının da çıktığını açıkladı. Başarılı oyuncunun hayranları son halini görünce oyuncu için endişelendi.

Masumlar Apartmanı'ndan ayrılan Farah Zeynep Abdullah hastanelik oldu

Farah Zeynep, “Fotoğraf koyamadım Eylül ile Boldi kavga ederken araya girdim serçe kırık baş parmak tırnağı çıktı diktiler falan olay olaylar” açıklamasını yaptı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...