Tgrt Haber
07 Temmuz 2021 17:18

Sertap Erener'in 'fare' benzetmesine tepkiler çığ gibi

Ünlü şarkıcı Sertap Erener'in Bodrum'da katıldığı bir etkinlikte ''çocuk doğurma'' üzerine söylediği sözlerine tepki yağıyor.

Sertap Erener'in 'fare' benzetmesine tepkiler çığ gibi
sertap erener

Sertap Erener, Muğla Bodrum'da temizlik hizmetlerinde yapılacak çalışmalarının tanıtıldığı toplantıya katıldı. Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Erener, ''Çocuk sahibi'' olma konusunda söyledikleriyle sosyal medyada birçok kişiden tepki çekti. Erener, konuya ilişkin şunları söyledi:

"Ben her gün yola çıktığımda sağa sola bakmamaya çalışıyorum çünkü gerçekten çok acıklı. En temel sorunumuz da kalabalığız, milyarlarca insanız ve artık çocuk doğurmamamız gerekiyor. Biraz duralım gerçekten, çoğalmamamız gerekiyor. Fareden beter olduk, onlar bizden az ürüyor olabilirler."

Sertap Erener'in 'fare' benzetmesine tepkiler çığ gibiÜnlü şarkıcının ''fare'' benzetmesi tepkilere neden oldu. Sertap Erener'in sosyal medyada yayılan bu sözlerini destekleyenler olsa tepki gösterenler çoğunlukta...

 

Bir sosyal medya kullanıcısı, ''Sertap Erener, açık konuşmak gerekirse çok doğru bir isyan da bulunmuş ben de katılıyorum evlenmek için evlenmeyin arkadaşlar'' diyerek destek verdi.

Erener'e tepki gösterenler ise şunları yazdı:

''Dünyanın en tatlı meyvesi çocuktur. Analar ise dünyanın en kutsal insanlarıdır.''

''Zaten kimse eskisi gibi 10 çocuk doğurmuyor ki. Ortalama hayat süresi uzadı doğum azaldı. Yani genç nesil azalıp yaşlı çoğalıyor ülke kocaman bir huzurevi olsun istiyor galiba.''

''Sertap Erener için de aynısını düşünüyorum.''

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...