Tgrt Haber
27 Aralık 2021 10:37

Yargı hayranlarına kötü haber! Yayın akışından kaldırıldı

Son dönemlerin sevilen dizisi Yargı’nın yapımcısından gelen beklenmedik bir açıklama geldi. Dizinin yeni bölümünün ileri tarihe alınması ve yayın gününün Pazar olmasına rağmen dün akşam yayınlanmaması sevenlerini bir hayli üzdü. Sevilen dizinin yayın akışından kaldırılmış olması ise akılları karıştırdı. Peki dizi neden ara verdi? Ekranlara geri ne zaman dönecek? İşte detaylar…

Yargı hayranlarına kötü haber! Yayın akışından kaldırıldı
yargı,,pınar deniz,,yargı 15.bölüm fragmanı,,koronavirüs,Kaan Urgancıoğlu

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı ekranların sevilen dizisi Yargı’nın bu hafta 15. bölümüyle ekranlara gelmesi bekleniyordu. Dizinin yayın akışında yer almaması ve dün akşam ekranlara gelmemesi üzerine izleyicilerin aklına “Dizi ekranlara veda mı etti? sorusunu getirdi.

PINAR DENİZ'İN KOVİD TESTİ POZİTİF

İzleyici kitlesinin çok fazla olduğu dizinin ne zaman tekrar ekranlara döneceği akıllarda soru işareti olması üzerine Yargı’ın yapımcısından açıklama gecikmedi. Sevilen oyuncu Pınar Deniz’in kovid testinin pozitif çıkması sonucu diziye ara verildiği söylendi. 

Yargı hayranlarına kötü haber! Yayın akışından kaldırıldı

Güzel oyuncu kendini evinde karantinaya alırken, Yargı'nın yapımcısı ise sosyal medya hesabından dizinin 9 Ocak’ta ekranlara geri döneceğini 26 Aralık yani dün ve 2 Ocak Pazar günü olmayacağını söyledi. 

İki hafta ekranlarda olmayacak olan dizinin sevenleri iki habere birden üzüldü. Hem Pınar Deniz’in kovid olması hem de her hafta heyecanla bekledikleri Yargı dizisinin 2 hafta yayından kaldırılması izleyicileri hüzne boğdu.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yargı dizisinin yayınlanan son bölümünde Ceylin, Engin’i öldürmek suçundan gözaltına alınan Ceylin’in tutuklu olarak yargılanmasına karar veriliyor. Ceylin’den haber alamayan Ilgaz deliye dönüyor. Ceylin’i iyice tanımış olan Ilgaz için artık onun gibi düşünebilmek ve yaptıklarını anlamlandırabilmek hiç de zor değildir.

Yargı hayranlarına kötü haber! Yayın akışından kaldırıldı
Engin’i kimin zehirlediği bulmacası henüz çözülmeden bir de kimin kaçırmış olabileceği sorusu ortaya çıkmıştır artık. Bu süreçte bazıları sırları uğruna kader birlikteliği yaparken, bazıları için ise yolun sonu apaçık gözükmektedir. Yargı hayranlarına kötü haber! Yayın akışından kaldırıldı

Şimdiye kadar tüm zorlukları kendi başına aşmaya alışkın olan Ceylin artık içinden çıkılması güç bir düğüm içerisindedir.

YARGI 15. BÖLÜM FRAGMANI

Ceylin’in tutuklu yargılanmasına gönlü razı olmayan Ilgaz onu kendi odasına getirir ve kapısını kilitler. Ceylin hala şokun etkisindedir. Ilgaz onu, sevdiğini söyleyerek kendine getirir. Ceylin, gözyaşları içinde cezaevi aracına bindirilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...