Tgrt Haber
10 Haziran 2022 16:45 - Güncelleme : 10 Haziran 2022 16:52

Uğur Aslan müzikali Afara'nın bu akşamki konukları belli oldu! İşte 10 Haziran Afara yeni bölüm konukları

Ekranlara yeni başlayan eğlence programı her akşam birbirinden ünlü konukları ağırlıyor. İlk bölümünden itibaren büyük ilgi gören program için izleyenler "Afara'nın bu akşamki konukları kimler? Afara'da bu hafta kimler var?" sorusunu araştırıyor. Sunuculuğunu Uğur Aslan'ın üstlendiği Kanal D'nin yeni eğlence ve müzik programı Afara'nın 9. bölüm konukları belli oldu. İşte10 Haziran 2022 Cuma Afara yeni bölüm konukları...

Editör: Hacer Tonay / Kaynak: TGRT Haber
Uğur Aslan müzikali Afara'nın bu akşamki konukları belli oldu! İşte 10 Haziran Afara yeni bölüm konukları
afara,Deniz Tansel Öngel,Şebnem Dönmez,Berkay

Ekranların sevilen yüzü Uğur Aslan, son günlerde katıldığı bir programda şarkılar söyleyip tüm izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatmıştı. İzleyenlerin gönlünü bir kez daha kazanan sempatik oyuncu Yargı dizisindeki rolünün dışında, Afara programının sunuculuğunu üstleniyor. İlk bölümünden itibaren büyük bir beğeniyle izlenen Afara'nın bu akşamki konuklarının kim olduğu ise merak konusu oldu. Peki Afara'nın bu akşamki konukları kimler? İşte 10 Haziran 2022 Cuma Afara yeni bölüm konukları...

AFARA'NIN BU AKŞAMKİ KONUKLARI KİMLER?

Oyunculuğun yanı sıra müzikle de ilgilenen ve katıldığı bir programda dinleyenleri mest eden Uğur Aslan, aynı zamanda Kanal D'nin yeni müzik ve eğlence programı Afara'nın sunuculuğunu da üstleniyor. Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı'nın üstlendiği Afara, her cuma akşamı ünlü konuklar eşliğinde muhteşem şarkılarla izleyicilere unutulmaz anlar yaşatıyor.

Uğur Aslan müzikali Afara'nın bu akşamki konukları belli oldu! İşte 10 Haziran Afara yeni bölüm konukları

Ekranlara yeni başladığı halde yeni bölümleri ilgiyle beklenen, doyasıya müzik ve tadına doyulmaz bir sohbetin olduğu Afara'nın yeni bölüm konukları izleyiciler tarafından merak ediliyor. Uğur Aslan'ın keyifli sohbeti ile birlikte unutulmaz şarkıların ekrana geldiği eğlence programı Afara, her hafta birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor.

İlk bölümüyle izleyiciden büyük beğeni toplayan ve canlı yayınla ekrana gelen Afara'ya bu hafta;

  • Deniz Tansel Öngel,
  • Şebnem Dönmez 
  • Berkay konuk oluyor.

AFARA SAAT KAÇTA?

Yayınlandığı akşamı renklendiren ve izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başaran Afara, 10 Haziran 2022 Cuma akşamı 9. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Uğur Aslan müzikali Afara'nın bu akşamki konukları belli oldu! İşte 10 Haziran Afara yeni bölüm konukları

Uğur Aslan'ın sunuculuğunu yaptığı Afara programı her cumayı cumartesiye bağlayan gece 00.15'te Kanal D ekranlarında olacak.

AFARA NE DEMEK?

Harman yerinde toprağa karışıp kalan taneler anlamına gelen afara, tütün tozu, ufalanmış tütün anlamına da gelmektedir. Harman yerindeki hububatın taş ve toprakla karışık kalıntısına, bahçe ve bostanlardaki kalıntılara, bir şeyin en son kalan döküntüsüne afara denilmektedir.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...