Tgrt Haber
20 May 2022 14:10 - Güncelleme : 20 May 2022 14:30

TRT'den bir iyi bir kötü haber: Sevilen dizinin yerini aile komedisi alacak

TRT ekranlarının uzun soluklu dizisinin fişi çekildi. Kanal, kötü haberi verirken yeni bir dizi müjdesi de verdi.

TRT'den bir iyi bir kötü haber: Sevilen dizinin yerini aile komedisi alacak
dizi,final

TRT ekranlarında 2012 yılında yayınlanmaya başlayan ardından bir süre ara verip yeniden ekranlara dönmesiyle hayranlarını sevindiren Seksenler dizisi için yolun sonu göründü. Birol Güven imzalı Seksenler dizisinin yakın zamanda ekranlara veda edeceği öğrenildi. Ünlü yönetmen, Seksenler dizisinin ardından yeni bir müjde verdi.

Seksenler dizisi sona eriyor ancak TRT, izleyiciler için yeni diziler hazırlıyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre TRT'de ekrana gelecek yeni dizinin ismi "Mükemmel Eşleşme." Dizinin yönetmenliğini Altın Portakallı yönetmen Emre Kavuk üstleniyor, senaryosunda ise yine Birol Güven'in imzası bulunacak. 

Kod adı "Görücü Usulü" olan aile komedisinin başrolünde Ahmet Kayakesen yer alacak. Haziran ayının sonunda sete çıkması beklenen dizide Ayşegül Günay, Cem Zeynel Kılıç, Ayhan Taş, Eylül Öztürk, Volkan Severcan ve usta oyuncu Asuman Dabak rol alacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...