Tgrt Haber

Yargı’dan büyük başarı! 2023 Emmy adayı olan tek Türk dizisi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
27 Eylül 2023 11:15 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 11:14
Yargı’dan büyük başarı! 2023 Emmy adayı olan tek Türk dizisi
YARGI,DİZİ

Pazar günleri yayınlanan Yargı dizisi yeni sezona hızlı başladı. Günün en çok izlenen dizisi olan Yargı’dan bir başarı daha geldi.

Başrolünde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in yer aldığı diziye son olarak sanatçı Funda Arar dahil olmuştu. Zaman atlaması yaşanan dizide Ceylin savcı olarak izleyenlerin karşısına çıktı.

YARGI'DAN BÜYÜK BAŞARI 

3. sezon ile yayın hayatına başlayan Yargı, bu yıl uluslararası Emmy Ödülleri'nin adayı olan tek dizi oldu. “En İyi Telenovela’ kategorisinden aday olan dizi, birçok ülkede büyük ilgi görüyor.

Ay Yapım bu güzel haberi “Dizimiz, tüm dünyadan dört projenin seçildiği Telenovela kategorisinde En İyi Dizi adayı oldu! İzleyicilerimize teşekkürler ve tüm ekibe tebrikler…” sözleriyle duyurdu.

Yargı’dan büyük başarı! 2023 Emmy adayı olan tek Türk dizisi

DİZİNİN SENARİSTİ TÜYOLARI VERDİ

Yargı dizisinde Ceylin ve Ilgaz'ın çocuklarının öldüğü iddia edilmişti. Sema Ergenekon, sosyal medya hesabından "Üç çocuklu bir anne olan benim bir çocuğun ölümünü yazacağımı düşünmeniz üzer beni" sözleriyle yalanladı. 

 

Kaynak: Birsen Altuntaş
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...