Tgrt Haber
Otomobil - Otomobil
03 Eylül 2022 - 15:45

Apple Car, daha piyasaya çıkmadan Tesla'ya göz dağ verdi!

Şu an sadece iddialarla gündeme gelen Apple Car'ın, daha piyasaya çıkmadan Tesla'dan daha popüler olduğu öne sürüldü.
 - TOGG'da kritik imza
29 Ağustos 2022 - 11:15

Yerli otomobil TOGG için bir anlaşma daha imzalandı: Tanıtım öncesi sürpriz gelişme

2023'te trafiğe çıkması beklenen TOGG için gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor. Yerli otomobil çıkış tarihine yaklaşırken, ekosistemin tamamlanması için bir anlaşma daha imzalandığı duyuruldu.
Otomobil - Otomobil
26 Ağustos 2022 - 14:30

Çin'in en büyük otomobil markalarından Chery, 3 modeliyle Türkiye pazarına giriyor

Üst düzey teknolojiye sahip otomobilleriyle ön plana çıkan Çinli marka Chery, SUV'nin ilgi odağı olduğu Türkiye pazarına üç modeliyle giriş yapıyor. Hazırlıklara başlayan marka, yatırımlarını da hızlandırdı.
 - Araba satışına yeni düzenleme
10 Ağustos 2022 - 12:39

Araba satışına yeni düzenleme: Süre ve kilometre sınırı geliyor

Ticaret Bakanlığı, son yıllarda araba sektöründe yaşanan fahiş fiyat artışıyla mücadele için kolları sıvadı. Araba satışına süre ve kilometre sınırı getirileceğini duyuran Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "İlk tescilden sonra şirketler, galeriler, rent a car'lar 6 ay ve 6 bin kilometreyi geçmeden aldıkları sıfır araçları satamayacak" dedi.
Otomobil - Otomobil
08 Ağustos 2022 - 19:38

Sıfır otomobil alacaklar dikkat! İşte Türkiye'de en uygun araçlar... Güncel otomobil fiyatları

Son ÖTV düzenlemesi ile birlikte vatandaşlar otomobile indirim beklentisi içine girdi. Otomotiv sektöründe gözler fiyatlara çevrilirken Türkiye'de en ucuz otomobiller de belli oldu. Vatandaşlar, güncel otomobil fiyatlarını araştırırken Türkiye'de Ağustos 2022'nin en ucuz otomobil listesi de güncellendi. İşte Türkiye'de cebe en uygun araçlar...
Otomobil - Otomobil
08 Ağustos 2022 - 13:08

TOGG için gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor: Kritik bir viraj daha geçildi!

Yerli otomobilde gelişmelere her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Hafta sonu Cumhurbaşkanı Erdoğan TOGG’da test sürüşü yaparken, şimdi ise yerli otomobilin bataryası için yeni bir gelişme daha kaydedildi.
 - ''Bir Togg hatırası''
07 Ağustos 2022 - 15:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir paylaşım daha: Bu kez TOGG videosu yayımlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumartesi günü yapılan test sürüşünün ardından yerli otomobil TOGG'la geçirdiği anları paylaştı. Erdoğan söz konusu paylaşımı '' Bir Togg hatırası'' etiketiyle duyurdu.
Otomobil - Otomobil
06 Ağustos 2022 - 15:43

ÖTV indirimi gelecek mi? Uzman isim açıkladı

Gerçekleştirilen ÖTV düzenlemesinin ardından, otomotiv sektöründe dalgalanma yaşanıyor. Vatandaşların gündeminde bulunan ÖTV indirimi beklentisi, ikinci el araç piyasasını durma noktasına getirirken otomobil satış rakamları ve fiyatlara ilişkin sektör temsilcileri ÖTV'ye indirim beklentilerini de açıkladı. İşte ikinci el araç alınır mı? ÖTV indirimi gelecek mi? sorularının cevabı...
Otomobil - Otomobil
06 Ağustos 2022 - 15:36

İkinci el otomobil pazarının günü değişti, işler karıştı: Başka şehre gidiyorlar

Samsun’da eskiden ‘pazar’ günleri kurulan tüm bölgenin ilgi gösterdiği ikinci el oto pazarı 'cumartesi' gününe alınınca işler karıştı. Satıcılar, otomobil pazarının eskisi gibi pazar gününe alınması halinde işlerin açılacağına inanıyor.
Otomobil - Otomobil
05 Ağustos 2022 - 12:50

Ferrari, teknik sorun nedeniyle 20 binin üstünde aracını geri çağırdı

Dünyaca ünlü otomobil markası Ferrari, araçlarda yaşanan teknik bir sorun nedeniyle 23.555 otomobilini geri çağırma kararı aldı. Bu, son iki yılda satılan araçları da kapsamakta.
Otomobil - Otomobil
04 Ağustos 2022 - 15:10

Yerli otomobil için heyecanlandıran açıklama: TOGG için tarih verildi!

Türkiye'nin merakla beklediği yerli otomobili için yeni gelişme yaşandı. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOGG için tarih verdi.
Otomobil - Otomobil
03 Ağustos 2022 - 11:52

İşte temmuzda en çok bu araçlar satıldı

Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) verilerine göre, Türkiye'de otomobil ve hafif ticari araç pazarında geçtiğimiz ay en fazla satan otomobiller belli oldu. Verilere göre, otomobil satışları temmuz ayında önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 9,1 artarak 52 bin 206 adede yükseldi. İşte temmuzda en çok satan otomotiv markaları...
 - ÖTV'de gözler Erdoğan'da
26 Temmuz 2022 - 09:53

Motorlu araçlardaki ÖTV'yi değiştirme yetkisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a devredildi

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararına göre, otomotivdeki Özel tüketim vergisinin (ÖTV) değiştirilme yetkisi Cumhurbaşkanı'na devredildi. Buna göre Cumhurbaşkanı, motorlu araçlarda ÖTV ve matrahlarının alt ve üst sınırını 3 katına çıkarabilecek ya da sıfıra indirebilecek.
 - Banttan ilk C-SUV inecek
18 Temmuz 2022 - 18:58

TOGG'un Gemlik tesislerinde geri sayım başladı: Banttan ilk C-SUV inecek

TOGG'un temeli 2020'de atılan Bursa Gemlik'teki üretim tesislerinde iki yıl boyunca yapılan tüm adımlar paylaşıldı. Bu yılın son çeyreğinde seri üretime hazır olacağı bildirilen tesiste, banttan ilk olarak C-SUV modelinin ineceği bildirildi.
Otomobil - Otomobil
14 Temmuz 2022 - 14:12

Milyonlarca otomobili etkiliyor: Honda’daki açık, araçları riske atıyor!

Dünyaca ünlü otomobil markası Honda, önemli bir açıkla karşı karşıya. Araç anahtarındaki bir güvenlik sorunu milyonlarca otomobili riske atıyor.
Otomobil - Otomobil
14 Temmuz 2022 - 12:45

Otomobil üreticisinden tepki çeken ücret: BMW araçlarda abonelik dönemi başladı

Alman otomobil üreticisi BMW, abonelik sistemine geçti. Araç sahipleri artık ısıtmalı koltuklar kullanmak istiyorsa aylık 18 doları gözden çıkarmak zorunda kalacak.
Otomobil - Otomobil
04 Temmuz 2022 - 12:45

TOGG, otoyolda hız testine çıktı: Performansı görenleri şaşkına uğrattı

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, gece saatlerinde otoyolda hız testi yapılırken görüntülendi. Videoya alınan otomobilin, performansı ve yol tutuşu ise görenlerin beğenisini kazandı.
Otomobil - Otomobil
04 Temmuz 2022 - 12:14

Otomobil satışlarında bayram öncesi düşüş: Veriler açıklandı!

Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD), Haziran 2022’ye ilişkin otomobil pazarındaki düşüş oranlarını açıkladı. İşte bayram öncesi son durum…
 - 'Ayıplı araç' Yargıtay'a çarptı
04 Temmuz 2022 - 12:08

‘Ayıplı mal’a Yargıtay’dan emsal ‘zaman aşımı’ kararı: 10 yıllık otomobil son model sıfırıyla değiştirilecek

Mersin’de 2012 yılında aldığı sıfır otomobiliyle hiçbir kazaya karışmadığı halde sorun yaşayan Ahmet Hocamoğlu, soluğu mahkemede aldı. Otomobilin tavanı ve sol arka camındaki boyaların kalkması sebebiyle dava adan Hocamoğlu için Yüksek Mahkeme’den emsal bir karar çıktı.
Otomobil - Otomobil
01 Temmuz 2022 - 16:15

TOGG'dan sürpriz gelişme: Beklenen lisans alındı! EPDK onayladı

Yerli otomobil TOGG için EPDK’dan beklenen onay geldi. 2023’te trafiğe çıkacak TOGG, kendi şarj ağını kurmak için lisans aldı. Son durum, TOGG’un sosyal medya hesabından duyuruldu.
Başa Dön Sona Git