Tgrt Haber
Politika - Politika
5 saat 27 dakika önce

İYİ Parti’de devir teslim töreni

İYİ Parti Genel Başkanlığına seçilen Müsavat Dervişoğlu, görevi Meral Akşener’den devraldı.
Politika - Politika
5 saat 46 dakika önce

Yüksek İstişare Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı

Son dakika haberi: Yüksek İstişare Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
Politika - Politika
8 saat 46 dakika önce

Numan Kurtulmuş'tan 1 Mayıs mesajı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü dolayısıyla mesaj yayınladı.
 - Mustafa Destici'den yeni anayasa çıkışı
21 saat 6 dakika önce

Mustafa Destici'den yeni anayasa çıkışı: Umarım darbeci anayasadan kurtuluruz 

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, yerel seçimlerin ardından gündeme gelen yeni anayasa konusu hakkında açıklamalarda bulundu. Destici, Türkiye'nin 'antidemokratik' anayasadan bir an önce kurtarılması gerektiğini belirterek, "Partilerimiz, uzlaşmacı tavır ortaya koyar ve inşallah Türkiye bu darbe Anayasasından kurtulur." dedi. 
Politika - Politika
23 saat 12 dakika önce

Döşemealtı'nın yeni CHP'li yönetimi kendi partisinden kalan borcu duyurdu

Döşemealtı'nda 31 Mart'ta seçilen yeni CHP'li başkan Menderes Dal, önceki CHP'li yönetimden kalan borcu pankartla ilan etti.
 - "Mitinge uygun değil"
23 saat 57 dakika önce

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete Taksim resti: Mitinge uygun değil

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen "13. Çalışma Meclisi Yemeği"ne katıldı. Erdoğan, yemek öncesi yaptığı konuşmada 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladığını belirterek, muhalefetin '1 Mayıs'ta Taksim işçilere açık olsun' talebini kesin bir dille reddetti.
Politika - Politika
30 Nisan 2024 - 19:30

Yeniden Refah Partisi'nde istifa! Filistin politikasını eleştirdi

Yeniden Refah Partisi Yönetim Kurulu Üyesi ve Beykoz Belediye Başkan Adayı Mustafa Kazım Alpay, partisinin Filistin konusundaki yanlış tutumunu eleştirerek istifa etti.
 - 'Tamamen yanlış yaklaşım'
30 Nisan 2024 - 18:31

İmamoğlu'nun Hamas çıkışına AK Parti'li Çelik'ten cevap 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısının ardından yaptığı açıklamada Ekrem İmamoğlu'nun 'Hamas terör örgütüdür' sözlerine cevap verdi. Çelik, "Tamamen yanlış bir yaklaşım olarak değerlendiriyoruz" dedi. 
 - Görüşmenin adresi belli oldu
30 Nisan 2024 - 18:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel görüşmesinin adresi belli oldu

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel'in beklenen görüşmesinin adresi belli oldu.
 - 'Meşru yetki gayrimeşru alanda kullanılamaz'
30 Nisan 2024 - 17:01

Ömer Çelik'ten DEM Parti'ye tepki: Meşru yetki gayrimeşru alanda kullanılamaz

Son dakika haberi... AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısının ardından yaptığı açıklamada, DEM Parti'ye İstiklal Marşı ve Türk bayrağına yönelik çirkin saldırılar nedeniyle tepki gösterdi. Meşru yetkinin gayrimeşru girişimler için kullanılayacağını belirten Çelik, "Herkesi değerlerimize saygılı olmaya davet ediyoruz" dedi. Öğretmen atamaları için tarih veren Ömer Çelik, Hamas için 'terör örgütü' ifadesini kullanan İBB Başkanı İmamoğlu'na da eleştirilerde bulundu.
Politika - Politika
30 Nisan 2024 - 15:27

İYİ Parti'de deprem! Belediye başkanı istifa etti

31 Mart seçimlerinde İYİ Parti’nin Trabzon’da kazandığı tek ilçe belediyesi olan Yomra’da Belediye Başkanı Mustafa Bıyık partisinden istifa ettiğini açıkladı.
 - AK Parti'de 'değişim' MYK'sı başladı
30 Nisan 2024 - 15:15

AK Parti'de 'değişim' MYK'sı başladı: Yerel seçim sonuçları masaya yatırılıyor

Son dakika haberi.. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığından AK Parti MYK toplantısı başladı. Yerel seçim sonucunun konuşulacağı toplantıda, 'değişim' sürecinin de görüşüleceği düşünülüyor...
 - "Taksim'i kapatmak anayasa tanımamaktır"
30 Nisan 2024 - 13:45

Son dakika! CHP lideri Özel'den 1 Mayıs açıklaması

Son dakika haberi...CHP lideri Özgür Özel partisinin grup toplantısında konuştu. Özel, İYİ Parti Eğitim Politikaları Başkanı Sevinç Atabay'ın CHP'ye katıldığını açıkladı. 1 Mayıs'ta Taksim'e çıkacaklarını açıklayan Özgür Özel, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın kendilerine "Bunun mümkün olamayacağını" söylediğini aktardı. Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yarın gerçekleştireceği görüşmeye ilişkin de konuştu.
 - İYİ Parti'de bir ayrılık daha!
30 Nisan 2024 - 13:25

Son dakika! İYİ Parti'de bir ayrılık daha! Dervişoğlu dönemi istifalarla devam ediyor

Son dakika haberi... İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu dönemi istifalarla devam ediyor. İYİ Parti kurultayında Koray Aydın'ı destekleyen belediye başkanı Mustafa Bıyık partisinden istifa ettiğini açıkladı.
 - "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak"
30 Nisan 2024 - 13:05

İYİ Parti'nin yeni lideri Dervişoğlu'ndan önemli mesajlar: Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

Son dakika haberi... İYİ Parti'nin yeni lideri Müsavat Dervişoğlu, mazbatasını aldıktan sonra önemli mesajlar verdi. Dervişoğlu, "Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi. Dervişoğlu, MHP lideri Bahçeli'nin grup toplantısında kullandığı "İhaneti tebrik etmek bizim defterimizde yazmaz" sözlerine de cevap verdi.
 - Yeni anayasa mesaisi başladı
30 Nisan 2024 - 12:21

Yeni anayasa mesaisi başladı! Numan Kurtulmuş ile Özgür Özel bir araya geldi

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa için siyasi partileri ziyaretine bugün başladı. Kurtulmuş, ilk olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i Meclis'te ziyaret etti.
 - Yürüyüş videosuyla ilgili ilk kez konuştu!
30 Nisan 2024 - 11:44

Bahçeli yürüyüş videosuyla ilgili ilk kez konuştu!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin geçtiğimiz günlerde Ferdi Tayfur'un "Söyleten Sensin" şarkısı eşliğinde parkta yürüyüş yaptığı bir video paylaşılmıştı. Bahçeli paylaşılan videosu hakkında ilk kez konuştu.
 - "Mehmet Şimşek'in arkasındayız"
30 Nisan 2024 - 10:37

Devlet Bahçeli 'yerel halk' polemiğine son noktayı koydu: Mehmet Şimşek'in arkasındayız

MHP lideri Devlet Bahçeli, 23 Nisan mesajında tartışmalara neden olan 'yerel halk' polemiğine son noktayı koydu. Mehmet Şimşek'in arkasında olduklarını vurgulayan Bahçeli, "Mesajımın adresi DEM'ciler, DEM'lenmiş ve 'yerel halk' tabirini referans almış CHP'li bazı belediye başkanlarıdır. Hiç kimse niyet okuyuculuğuna teşebbüs etmesin "dedi.
 - AK Parti MYK kritik gündemle toplanıyor
30 Nisan 2024 - 06:20

AK Parti MYK kritik gündemle toplanıyor... Gözler Erdoğan'da

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde  bugün toplanıyor. Toplantıda son seçim sonuçları, iç ve dış meseleler ele alınacak.
 - İlk temas CHP ile...
30 Nisan 2024 - 05:18

Yeni anayasa mesaisi başlıyor! İlk temas CHP ile...

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa için bu hafta parti gruplarına ziyaretler yapacak. Anayasa ve içtüzük değişikliği konusunda mesaiye başlayan Kurtulmuş, bugün saat 11.30'da CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i Meclis'te ziyaret edecek.
Sona Git