Tgrt Haber
Politika - Politika
2 saat 42 dakika önce

CHP milletvekili Bülent Özcan hastaneye kaldırıldı!

CHP'nin Aydın Milletvekili Bülent Tezcan hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği ile ilgili iddialara ilk açıklama geldi.
Politika - Politika
3 saat 25 dakika önce

Cumhuriyet Halk Partisi'nin acı günü

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Çanakkale Biga İl Genel Meclis Üyesi Levent İrez hayatını kaybetti. İrez için cenaze töreni düzenlendi.
Politika - Politika
4 saat 26 dakika önce

Bahçeli'den "3 Mayıs Türkçülük Günü" paylaşımı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 3 Mayıs meşalesinin, esas itibarıyla Türk milliyetçilerinin iç ve dış çalkantılar karşısında gösterdikleri direncin aydınlığı, baskı, dayatma ve zor şartlarda sivil, meşru ve demokratik duruşun ahkamı olduğunu belirtti.
 - İmamoğlu'nun gelecek hamlesini açıkladı
18 saat 6 dakika önce

Ekrem İmamoğlu'nun tüzük kurultayı hamlesi... Hukukçu Çiçek canlı yayında açıkladı 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özgür Özel’in gerçekleştirdiği önemli görüşme sonrası hukukçu Mustafa Kemal Çiçek'ten dikkat çeken bir değerlendirme geldi. Özel'in parti içinde 'liderliğini' sağlama aldığını ifade eden Çiçek, İmamoğlu'nun hedefini de açıkladı. 
 - 'Söylendiyse yanlış olmuştur'
19 saat 39 dakika önce

İstanbul Valisi Gül 'basını süpürün' sözlerine açıklık getirdi: Söylendiyse yanlış olmuştur 

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Taksim Meydanı’nda kutlamak ve alana girmek isteyenlere müdahale anını çekmek için görevi başındaki basın mensuplarına 'basını süpürün' talimatı geldiği iddia edildi. İstanbul Valisi Gül, maksadını aşan bir talimat olduğunu söyledi. 
 - 'Diyalog devam edecek'
20 saat 12 dakika önce

AK Parti'den Erdoğan-Özel görüşmesi sonrası ilk açıklama 

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özgür Özel’in gerçekleştirdiği kritik zirve sonrası AK Parti'den ilk açıklama geldi. AK Parti Sözcüsü Çelik, iadeiziyaretin önümüzdeki süreçte gerçekleşeceğini belirtti. 
 - Bakan Güler'den terörle mücadele mesajı
20 saat 45 dakika önce

Bakan Güler'den terörle mücadele mesajı: Sürekli operasyon yapacağız

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, terörle mücadele konusunda net mesaj verdi. "Terör kaynağında yok edilecek" diyen Güler, sürekli operasyonların gerçekleşeceğini belirtti. Güler aynı zamanda Irak'la yapılan görüşmeye ilişkin de KYB'ye, "Bu işlerden vazgeçin, gelin burada huzur içinde yaşamak istiyorsanız bu terör örgütünden kendinizi kurtarın, biz de buna yardımcı olalım" denildiğini belirtti. 
 - Erdoğan-Özel zirvesi sona erdi
23 saat 16 dakika önce

Son dakika! Erdoğan-Özel zirvesi sona erdi: Peki hangi konular masaya yatırıldı, işte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özgür Özel’in gerçekleştirdiği kritik zirve sona erdi. Türkiye’nin yakından takip ettiği görüşme sonrası Özel açıklama yapmadan ayrıldı. Peki Erdoğan-Özel zirvesinde masaya ne yatırıldı? İşte detaylar…
Politika - Politika
23 saat 52 dakika önce

YSK duyurdu: 6 Mayıs'ta kamuoyuyla paylaşılacak

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi'ne ilişkin kesin sonuçların 6 Mayıs'ta kamuoyu ile paylaşılacak.
 - Meclis'te anayasa turu!
02 Mayıs 2024 - 14:47

Meclis'te anayasa turu! TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan 3 partiye ziyaret...

Son dakika haberi: TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmaları kapsamında DEM Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisi Meclis gruplarını ziyaret etti.
 - "İki yüzlüleri ibretle takip ediyoruz"
02 Mayıs 2024 - 14:15

Erdoğan'dan İsrail'e ve katliama ses çıkarmaya ülkelere sert tepki: İki yüzlüleri ibretle takip ediyoruz

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Demokratlar Birliği Eğitim Çalıştayı'nda açıklamalarda bulundu. İsrail'e ve katliamlara sessiz kalan ülkelere sert tepki gösteren Erdoğan, "İsrail'in çıkarına dokunan her şey bunların gözünde antidemokratiktir, antisemitiktir” dedi. Türkiye’yi düşmanlaştırarak, bir yere varılamayacağını vurgulayan Erdoğan, “Ne yaparsanız yapın, antisemitizm lekesi bize yapışmaz" ifadelerini kullandı.
 - İYİ Parti'de istifalar sürüyor
02 Mayıs 2024 - 13:41

İYİ Parti'de istifalar sürüyor: İlçe yönetimi düştü

Meral Akşener'in yerine Müsavat Dervişoğlu'nun geçmesinden sonra İYİ Parti'de başlayan istifalar her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Trabzon'un Ortahisar İlçe Başkanlığı’nda yaşanan istifalar nedeniyle merkez ilçe yönetimi de düştü.
 - DEM Parti'den 12 Eylül vurgusu!
02 Mayıs 2024 - 13:50

Kurtulmuş'un Yeni Anayasa turunda ikinci perde: DEM Parti'den 12 Eylül vurgusu!

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni ve sivil anayasa görüşmeleri turu kapsamında DEM Parti'yi ziyaret etti. Ev sahibi heyet, 1982 Anayasası'na atıf yaparak anayasa değişikliğine olumlu sinyal verdi.
Politika - Politika
02 Mayıs 2024 - 13:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gambiyalı mevkidaşı ile görüştü

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Adama Barrow ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
 - Tarihi zirvede gözlerden kaçmadı!
02 Mayıs 2024 - 13:11

Erdoğan-Özel görüşmesinde 'boş koltuk' detayı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel, arasındaki kritik zirve sona erdi. Görüşmede; Erdoğan yeni anayasa konusunu, Özel Özel'in ise hukuk, belediyelerin borçları ve ekonomi başlıkları dikkatleri çekerken boş koltuk detayı ise dikkatlerden kaçmadı.
 - "Partinin özünden kaybolmasın!"
02 Mayıs 2024 - 12:35

Eski CHP'li Mehmet Sevigen'den Erdoğan'la görüşecek olan Özgür Özel'e çağrı! "Partinin özünden kaybolmasın!"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşecek olan Özgür Özel'e Eski CHP'li Mehmet Sevigen çağrıda bulundu. Sevigen, Özel'in akıl alması gereken insanlar olduğunun altını çizdi.
 - Hakaret davasında mütalaa açıklandı
02 Mayıs 2024 - 12:25

Kılıçdaroğlu hakkında 2 yıl 4 aya kadar hapis talebi

CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Eski Bakan Erdoğan Bayraktar’a hakaret ettiği iddiasıyla ve milletvekili dokunulmazlığı olmadığı gerekçesiyle ‘sanık’ sıfatıyla yargılandığı davada mütalaa açıklandı.
Politika - Politika
02 Mayıs 2024 - 11:02

YRP lideri Fatih Erbakan'dan 'teşekkür' ziyareti: Milli görüş belediyeciliğini kazandıracağız

YRP lideri Fatih Erbakan, yerel seçim sonrası Ağrı’nın Eleşkirt ilçesine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Erbakan, "İnşallah milli görüş belediyeciliği ile milletimizi yeniden kavuşturacaklar" dedi.
 - "Halkı 5 dakika sonra terk ettiler"
02 Mayıs 2024 - 09:53

Mehmet Sevigen'den Özgür Özel'e 1 Mayıs sitemi! "Halkı 5 dakika sonra terk ettiler"

Eski CHP'li Mehmet Sevigen, CHP'nin 1 Mayıs'taki tutumunu eleştirdi. Sevigen, Özgür Özel'in halkı sokağa döktükten sonra Saraçhane'de terk ettiğini söyledi. CHP'nin gösteride DEM partililerin arkasında kalmasına ise sert tepki gösterdi.
 - Erdoğan'dan 'Cerrah titizliği' vurgusu
02 Mayıs 2024 - 07:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'cerrah titizliği' vurgusu: Çalışmalar başladı

Yerel seçim sonrası alınan sonuçlar MYK'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında masaya yatırıldı. İlk 3 nedenin belirlendiği toplantıda Erdoğan yapılacak çalışmalar için 'cerrah titizliği' istedi.
Sona Git