Tgrt Haber

İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak cevap

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
04 Aralık 2022 18:56 - Güncelleme : 04 Aralık 2022 20:06
İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak cevap
İmamoğlu,Kılıçdaroğlu,adaylık,cumhurbaşkanlığı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 39. TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nı ziyaret etti. Fuardaki söyleşiye katılan İmamoğlu'na 'adaylık' sorusu yöneltilince 'Allah bilir' diye yanıt verdi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün gerçekleştirdiği 'İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması'nda, kürsüye parti rozeti yerine Türk bayrağı rozeti ile çıkması, adaylık konusunda okları üzerine çevirmişti. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, büyük fiyaskolara sahne olan 'İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması' organizasyonunda "Hayırlı uğurlu olsun diyorum, haydi arkadaşlar başlıyoruz" ifadelerini kullandı. CHP lideri ayrıca kürsüye Türk bayrağı rozeti ile çıktı. Kılıçdaroğlu'nun bu hamlesi adaylık konusunda 'kesin' söylemlerine neden oldu. 

İMAMOĞLU'NDAN KIZIDIRACAK HAMLE 

TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'na katılan ve buradaki kısa bir söyleşide izleyicinin, "Cumhurbaşkanımız olacak mısınız?" sorusuna, açık kapı bırakarak yanıtladı.

İmamoğlu adaylık sorusuna, "Belediye başkanı olduğumda bir yazarla söyleşi gerçekleştirmiştik. Burada benzer bir soru üzerine 'Allah bilir' demiştim. 'Allah bilir' cevabını verdiğimde demek ki düşünüyor falan denmişti. 'Allah bilir' demiştim. Dolayısıyla Allah bilir" dedi. 

CHP'nin dünkü buluşmasından bir gün sonra, İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı konusunda açık kapı bırakması CHP içinde adaylık krizine yeni bir boyut kazandıracak.  

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...