Tgrt Haber

Ekrem İmamoğlu'ndan emeklilere büyük vaat: Yüzde 65'ini biz karşılayacağız

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
29 Şubat 2024 11:11 - Güncelleme : 29 Şubat 2024 11:55
Ekrem İmamoğlu'ndan emeklilere büyük vaat: Yüzde 65'ini biz karşılayacağız
Ekrem İmamoğlu,CHP,Yerel seçim,Seçim,İstanbul

CHP'nin yeniden aday gösterdiği mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, emeklilere büyük vaatlerde bulundu. Kentsel dönüşüm maliyetinin yüzde 65'ini karşılayacaklarını duyuran İmamoğlu, "Emeklilere de 9 bin TL kira desteği vereceğiz" dedi.

Yerle seçimlere çok az bir süre kala partilerin belirledikleri belediye başkan adayları vaatlerini sıralamaya devam ediyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da bugün Eyüpsultan'da düzenlenen kentsel dönüşüm temel atma töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Dar gelirli emeklilere büyük bir vaatte bulunan İmamoğlu, kentsel dönüşümde inşaat maliyetinin yüzde 65'ini İBB olarak üstlenileceğini söyledi. İmamoğlu, ek olarak 7 bin TL'lik kira desteğinin emekliler için 9 bin TL'ye çıkarılacağı açıkladı.  

"650 BİN KONUT YAPAMAZ"

İmamoğlu'nun açıklamalarından satır başları:

"(Murat Kurum) 650 bin konut yapılacağı yalanını söylüyorlar. Bu şehrin 5-6 yıllık bütün parasını harcasa yine 650 bin konut yapamaz.

"MÜLKİYET SORUNUNU BİZ ÇÖZDÜK"

Plansız programsız çalıştıkları için insanları kentsel dönüşümden soğuttular. Yıllardır çözülmemiş mülkiyet sorunlarını biz çözdük. Engellendiğimiz, sabote edildiğimiz girişimler yaşandı ama biz işimize baktık. 

Ekrem İmamoğlu'ndan emeklilere büyük vaat: Yüzde 65'ini biz karşılayacağız - 1. Resim

"MALİYETİN YÜZDE 65'İNİ BİZ ÜSTLENECEĞİZ"

Kentsel dönüşüm konusunda her zaman vatandaşımız yanında olacağız. Dar gelirli emeklinin inşaat maliyetinin yüzde 65'ini biz üstleneceğiz. (Kentsel dönüşüm) 7 bin ekstra kira desteğini de biz vereceğiz, emeklilere de 9 bin TL kira desteği vereceğiz" 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...