Tgrt Haber
05 May 2021 17:05

Bakan Koca vaka sayısı en çok azalan illeri sıraladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçen haftaya göre en çok azalan illeri açıkladı. Tam kapanmayla birlikte vaka sayılarında düşüşler yaşanıyor. Fahrettin Koca ve Sağlık Bakanlığı, her gün yaptıkları açıklamalarla tam kapanmanın getirdiği olumlu verileri vatandaşlarla paylaşıyor.

Bakan Koca vaka sayısı en çok azalan illeri sıraladı
bakan,koca,sağlık,bakanı,fahrettin koca

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçen haftaya göre en çok azalan illeri sosyal medya hesabından açıkladı. Fahrettin Koca, ''Geçen haftaya göre 100.000 nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayısı en çok azalan illerimiz; İzmir, Sakarya, Adana, Kırşehir ve Kars'' dedi.

MARMARA İLK 5'TE

Fahrettin Koca'nın paylaştığı verilere göre İstanbul, Kırıklareli, Tekirdağ,Çanakkale, Kocaeli en çok Kovid-19 vakası görülen iller oldu.

EN AZ VAKA ŞIRNAK'TA 

Haftalık verilere göre, Şırnak,Mardin,Şanlıurfa,Siirt ve Van en az Kovid-19 vakası görülen iller oldu.( Şırnak'ta 46,12, Şanlıurfa'da 70,25, Mardin'de 76,4, Siirt'te 79,14, Van'da 90,75)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...