Tgrt Haber
26 Ekim 2021 15:41

Araştırmalar ortaya koydu! İşgalci antikor şoku! Virüse değil beyne saldırıyorlar

Araştırmacılar, Coranvirüs bulaşan bazı gençlerde ortaya çıkan intihar düşüncesi, paranoya, sanrılar ve beyin sisini mercek altına aldı. Araştırmalarda ilginç sonuçlara ortaya çıktı. Vücuttaki antikorların virüse değil yanlışlıkla beyne saldırdıkları tespit edildi.

Araştırmalar ortaya koydu! İşgalci antikor şoku!  Virüse değil beyne saldırıyorlar
Corona,intihar,araştırma

Coronavirsüle ilgili olarak araştırmalara her gün bir yenisi ekleniyor. Bu kez ABD’deki UCSF Benioff Çocuk Hastanesi’nde ilginç bir araştırmaya imza atıldı. Hastaneye yatan 18 gençten 3’ünde intihar düşüncesi, paranoya, sanrı ve beyin sisi meydana geldi. Bu durumu mercek altına alan araştırmalar, çarpıcı sonuçlar elde etti. Gençlerden beyin omurilik sıvısı alan araştırmacılar, daha önce depresyon ve anksiyete öyküsü olan bu  gençlerde, Covid-19'un merkezi sinir sistemlerini işgal ettiğini gösteren antikorlar tespit edildi. Vücuttaki antikorların virüse değil yanlışlıkla beyne saldırdıkları ortaya çıktı. 

HAFTALARCA HASTANEDE YATTILAR!

Yetişkinlerin beyin omurilik sıvılarında da baş ağrısı, koku kaybı ve nöbet gibi nörolojik sorunlara neden olan otoantikorlar bulunuyor. Ancak üç gencinde, Covid’i hafif geçirmelerine rağmen psikotik semptomların hızlı bir şekilde ortaya çıktığı gözlemlendi. Gençler haftalarca hastanede kaldı ve psikiyatrik ilaçlar verildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...