Tgrt Haber
16 Ocak 2022 15:00

Yumurtanın beyazı kırmızı aktı uzmanlardan uyarı geldi

İngiltere'de yaşayan Beena Sarangdhar'ın evinde kırdığı yumurtanın beyazı, kırmızı olarak aktı. Sarangdhar, bu durumu sosyal medya hesabı Facebook'ta paylaştı, uzmanlardan uyarı geldi.

Yumurtanın beyazı kırmızı aktı uzmanlardan uyarı geldi
yumurta,,uzman,

İngiltere'nin Hertfordshire şehrinde oturan Beena Sarangdhar, sabah kahvaltı etmek için tavaya yumurta kırmaya başladı, kırdığı yumurtalardan birinin beyazı kırmızı akınca ise oldukça şaşırdı. Şaşkınlığını sosyal medyadaki takipçileriyle paylaşmak isteyen Sarangdhar, Facebook'ta tavaya kırdığı yumurtanın beyazının kırmızı olduğunu anlattı. 

Sarangdhar'ın kırmızı yumurta gönderisine birçok yorum geldi. Takipçileri, yumurtadan akan kırmızılığa kendilerince sebep bulmaya çalıştı. Facebook'ta oldukça ilgi çeken bu gönderi, uzmanların da dikkatini çekti.

Yumurtanın beyazı kırmızı aktı uzmanlardan uyarı geldi

Uzmanlar, yumurtanın beyazı yerine kırmızı akması durumunda kesinlikle tüketilmemesi gerektiğini, bu durumun bayatlık belirtisi olduğunu söyledir. Hatta zehirlenmelerin ortaya çıkabileceğinin de altını çizdiler.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...