Tgrt Haber
01 Mart 2022 19:18 - Güncelleme : 01 Mart 2022 19:30

Altay Bayındır'dan anlamlı paylaşım: "Savaşa hayır" dedi

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ederken birçok pozisyonda harika kurtarışlar yaparak kalesini gole kapatan Altay Bayındır, sosyal medyadan yapığı paylaşımla alkış topladı.

Altay Bayındır'dan anlamlı paylaşım: "Savaşa hayır" dedi

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaştı. Mücadeleyi sarı-lacivertli takım son dakikada bulduğu golle 2-1 kazandı. Karşılaşmada birçok pozisyonda kalesini gole kapatan Altay Bayındır, performansıyla beğeni toplarken maç sonu paylaşımıyla da alkış aldı.

Altay Bayındır'dan anlamlı paylaşım:

Altay Bayındır'dan anlamlı paylaşım:

"GALİBİYET FOTOĞRAFI KOYMAK İSTERDİM..."

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Altay Bayındır, 'Savaşa Hayır' dedi. Genç file bekçisinin bu paylaşımı kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve paylaşım aldı.

Rusya'nın işgal ettiği Ukrayna hakkında bir paylaşım yapan Bayındır, şu ifadeleri kullandı: "Galibiyet fotoğrafı koymak isterdim buraya. Bir kurtarış anı belki. Ama hayata tutunmaya; bombalardan kurtulmaya çalışan çocuklar varken çok zor. Parkta oynaması; top peşinde koşması gereken yaşta sığınaklara hapsolan, ailesiyle yollara düşen çocuklar. Evlatlarımıza miras hayat #nowar"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...