Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.CORENDON ALANYASPORKASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
3 saat 37 dakika önce

Fenerbahçe'ye Cengiz Ünder piyangosu! Eski takımına dönüyor

Fenerbahçe'nin sezon başında 15 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer ettiği milli futbolcu Cengiz Ünder performansıyla beklentilerin çok altında kaldı. Yıldız futbolcunun eski takımına geri döneceği iddia edildi. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
4 saat 11 dakika önce

Tolunay Kafkas'tan Emre Mor açıklaması: Galatasaray maçında oynayacak mı?

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Türkiye Kupası yarı finalinde oynanacak Trabzonspor ve Süper Lig'deki Galatasaray maçları öncesi açıklamalarda bulundu. Kafkas, Emre Mor'un sağlık durumu hakkında bilgi de verdi.
Futbol - Futbol
4 saat 13 dakika önce

Hakim Ziyech bir sezon daha Galatasaray'da kalıyor!

Galatasaray, sezon başında Chelsea'den satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattığı Hakim Ziyech'in bonservisini aldı. Ziyech için Chelsea'den belgelerin geldiği ve anlaşmanın resmiyete döküldüğü ifade edildi.
Futbol - Futbol
4 saat 43 dakika önce

Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum'dan Erden Timur ve Okan Buruk açıklaması

Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum, “Ben ve arkadaşlarımın bir bölümü Okan Buruk’un ayağının kırıldığı gün o statta olan, yüreğinin bir bölümünü bırakan insanlarız. Biz Okan Buruk’a karşı olabilir miyiz? Eğer seçimi kazanırsak Okan Buruk ile de, futbolcularla da, o kombinasyonu sağlayan Erden Timur ile de her zaman beraber olmayı bir borç olarak biliriz” dedi.
 - 14 yaşındaki çocuğu öldüresiye böyle dövdüler
6 saat 33 dakika önce

'Futbol magandaları' 14 yaşındaki çocuğu köşeye sıkıştırıp, öldüresiye dövdü

Bilecik'te oynanan Amatör Lig maçı sonrası 'futbol magandaları' 14 yaşındaki taraftarı köşeye sıkıştırıp öldüresiye dövdü.
Spor - Spor
7 saat 9 dakika önce

Son dakika! Dursun Özbek duyurdu: Yeni sezon Kemerburgaz Tesisleri’nde açılacak

Son dakika haberi... Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı takımın yeni sezonu Kemerburgaz Tesisleri’nde açacağını duyurdu.
Spor - Spor
7 saat 52 dakika önce

Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe maçı öncesi iddialı çıkış: Meydan okuyoruz

Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, "Kayserispor'a yakışır bir şekilde oraya meydan okumaya gideceğiz" dedi.
 - Başkan adayı olacak mı?
9 saat 7 dakika önce

Başkan adayı olacak mı? Aziz Yıldırım'dan açıklama geldi: Birçok kez ifade ettiğim gibi...

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkan olacağına yönelik haberlere ilişkin bir açıklama yaptı. İddiaları yalanlayan Yıldırım, "Ben herhangi bir planlama ve çalışma içerisinde olursam, bunu bizzat kamuoyuyla paylaşırım" ifadelerini kullandı.
 - Fenerbahçeliler kızdıracak hamle!
10 saat 39 dakika önce

Galatasaray'dan Fenerbahçelileri kızdıracak hamle: TFF'den talep edecekler

Süper Lig'de şampiyonun belirlenmesine haftalar kaldı. Galatasaray, Karagümrük ile yapacağı karşılaşmada şampiyonluğunu ilan ederse TFF'den bir talepte bulunacak. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe maçında hem lig hem de Süper Kupa’nın stada getirilmesini isteyecek.
Spor - Spor
11 saat 45 dakika önce

PFDK sevkleri açıklandı! Feghouli'ye 5 maç men ve para cezası

Son dakika haberi: Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fatih Karagümrük'te forma giyen Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli'ye 5 maç men ve 65 bin TL para cezası verildiğini duyurdu.
 - Borussia Dortmund finalde rakibini bekliyor
12 saat 33 dakika önce

Şampiyonlar Ligi'nde Arda Güler'li Real Madrid, Bayern Münih karşısında.... Borussia Dortmund finalde rakibini bekliyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde genç yıldız Arda Güler'in oynadığı Real Madrid, Bayern Münih ile karşılaşacak. Paris Saint-Germain'i deplasmanda 1-0 yenen Borussia Dortmund finalde rakibini bekliyor.
Spor - Spor
12 saat 51 dakika önce

Ferdi Kadıoğlu İngiliz deviyle temas kurdu

Fenerbahçe'nin performansıyla en dikkat çeken isimlerinden Ferdi Kadıoğlu, İngiliz dev kulübün transfer listesine girdi.
Spor - Spor
15 saat 37 dakika önce

Birleşmiş Milletler ilan etti: Artık Dünya Futbol Günü olarak kutlanacak

Birleşmiş Milletler, 25 Mayıs'ın artık Dünya Futbol Günü olarak kutlanacağını ilan etti. Tüm ülkelere futbol günü için organizasyonlar yapmaya davet edildi.
Futbol - Futbol
22 saat 38 dakika önce

Feyyaz Uçar'dan Angel Di Maria açıklaması

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, Arjantinli oyuncu Angel Di Maria'nın gündemlerinde olmadığını söyledi.
Futbol - Futbol
22 saat 42 dakika önce

Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi'nde finale yükseldi

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş karşılaşmasında Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain'i deplasmanda 1-0 mağlup ederek toplamda 2-0'lık skorla yarı finale yükseldi.
Futbol - Futbol
22 saat 54 dakika önce

Emre Belözoğlu'ndan Beşiktaş taraftarına küfür tepkisi!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında deplasmanda Beşiktaş'a 1-0 yenilerek kupaya veda eden MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Emre Belözoğlu, ev sahibi takımın taraftarlarının kendisine yönelik ettiği küfürlere tepki gösterdi.
Basketbol - Basketbol
23 saat 13 dakika önce

Ergin Ataman Panathinaikos'u 12 yıl aradan sonra Final Four'a taşıdı!

THY Euroleague'de Ergin Ataman'ın koçluğunu yaptığı Yunanistan temsilcisi Panathinaikos, play-off serisi 5. maçında Maccabi Tel Aviv'i 81-72 yenerek seride 3-2 öne geçti ve Final Four biletini aldı.
Futbol - Futbol
23 saat 24 dakika önce

Volkan Demirel'in yeni takımı için sürpriz iddia

Geçtiğimiz günlerde Hatayspor'daki görevinden istifa eden Volkan Demirel'in sezon sonunda bir başka Süper Lig ekibinin başına geçeceği öne sürüldü.
 - Muçi attı Kartal turladı!
07 Mayıs 2024 - 22:29

Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk finalist Beşiktaş oldu!

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Beşiktaş, deplasmanda 0-0 berabere kaldığı MKE Ankaragücü'nü sahasında 1-0 mağlup ederek finale yükseldi.
Futbol - Futbol
07 Mayıs 2024 - 21:34

Beşiktaş - Ankaragücü maçı VAR hakemi Onur Özütoprak olacak

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında Beşiktaş ile Ankaragücü arasında oynanacak kritik maç öncesinde VAR hakemi açıklandı. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
07 Mayıs 2024 - 21:30

İsmail Kartal'ın yerine dünyaca ünlü hoca geliyor!

Fenerbahçe, Süper Lig'de oynadığı son iki maçta 4 puan kaybederek bitime 3 hafta kala Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştü ve şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı. Sarı-lacivertlilerde eleştirilerin hedefindeki İsmail Kartal ile yolların ayrılacağı ileri sürülürken dünyaca ünlü teknik direktörün Fenerbahçe'nin yeni hoca adayı olduğu öne sürüldü.
Sona Git