Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.MONDİHOME KAYSERİSPORYILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Spor - Spor
2 saat 34 dakika önce

Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu yine nefesleri kesti! Yıldızlar masalsı rotalara hayran kaldı

TUR, senelerdir hep aynı yerlerden geçiyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Evet, bölge aynı ama yolları farklı… Her seferinde yeni bir rotanın oluşturulması ayrı bir mühendislik, emek ve maharet istiyor…
 - TFF'de seçim kaosu
3 saat 11 dakika önce

TFF'den imza açıklaması! İmza sayısı iddialarına noktayı koydu

Türkiye Futbol Federasyonu, 18 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak seçimli mali genel kurul tarihinin öne çekilmesi talebiyle toplanan imza sayısının 94 olduğunu açıkladı.
Spor - Spor
3 saat 59 dakika önce

Galatasaray-Fenerbahçe'nin 1960 yılındaki maçı ilk kez yayınlandı

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 1960 yılında oynadığı Hasan Polatkan Kupa maçı görüntülerini Sinema Genel Müdürlüğü ilk kez paylaştı.
Spor - Spor
3 saat 52 dakika önce

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin cevabı

Almanya'da önemli temaslarda bulunan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, teknik direktörlük görevi için Nuri Şahin ismiyle ilgili soruya cevap verdi.
 - Di Maria listede
8 saat 12 dakika önce

Fenerbahçe'den Süper Lig'de çok konuşulacak transfer! Di Maria listede

Yeni sezon planlamasını yapmaya başlayan Fenerbahçe, dünyaca ünlü yıldız Di Maria'yı listeye aldı.
Spor - Spor
15 saat 9 dakika önce

Avrupa Ligi'nde Leverkusen durdurulamıyor... Roma'da da şovunu sürdürdü!

UEFA Avrupa Ligi Yarı Final ilk maçında Marsilya, sahasında Atalanta ile 1-1 berabere kaldı. Yarı final ayağının diğer maçında ise Bayer Leverkusen, deplasmanda Roma’yı 2-0 mağlup etti.
 - Yarı final ilk maçları tamamlandı
16 saat 15 dakika önce

Konferans Ligi yarı final ilk maçları tamamlandı! 11 gol çıktı...

UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı final ilk maçlarında Olympiakos, Aston Villa'yı 4-2, Fiorentina ise Club Brugge'ü 3-2 yendi.
Spor - Spor
17 saat 4 dakika önce

Olympiakos'tan Londra'da Aston Villa'ya darbe! Kupanın favorisini dörtledi

UEFA Avrupa Konferans Ligi Yarı Final ilk karşılaşmasında, çeyrek finalde Fenerbahçe'yi saf dışı bırakan Olympiakos, İngiltere'deki maçta kupada favori olarak gösterilen Aston Villa'ya karşı 4-2'lik skorla galip gelerek, finale doğru büyük bir adım attı.
Futbol - Futbol
19 saat 38 dakika önce

Ali Koç'tan basın toplantısı kararı: Mehmet Büyükekşi ile ilgili çok sert açıklamalarda bulunacak!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un TFF Mali Genel Kurulu'nun Seçimli Genel Kurul olarak düzenlenmesi gündemi ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek. Koç'un TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye yönelik sert açıklamalarda bulunması bekleniyor.
Futbol - Futbol
20 saat 15 dakika önce

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel görevinden istifa etti

Süper Lig'de mücadele eden Hatayspor'da büyük bir sürpriz yaşandı. Takımın teknik direktörü Volkan Demirel, görevinden ayrılma kararı alarak istifa etti. Peki, yerine kim gelecek? Yeni teknik direktör belli oldu mu? İşte detaylar...
 - Volkan Demirel istifa etti!
20 saat 30 dakika önce

Son dakika! Süper Lig'de bir ayrılık daha! Volkan Demirel istifa etti

Son dakika haberi... Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel istifasını yönetime sundu.
 - Anlaşma sağlandı
21 saat 13 dakika önce

Ezeli rakiplerin Levent Mercan yarışının kazananı belli oldu! Anlaşma sağlandı

Fenerbahçe, devre arası transfer döneminde Galatasaray'ın da kadrosuna katmak istediği Fatih Karagümrük'ün milli futbolcusu Levent Mercan ile anlaşmaya vardı. Transferin maliyeti de ortaya çıktı. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
21 saat 58 dakika önce

İstanbulspor Başkanı Sarıalioğlu'ndan Büyükekşi iddiası: "Bazı kulüplere imza vermemeleri için para vermişler!"

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, mevcut TFF yönetiminin bazı 2. ve 3. Lig kulüplerine imza vermemeleri için para ödediklerini belirterek, mevcut yönetimin bir an önce görevden alınması gerektiğini söyledi. İstanbul ekibinin başkan yardımcısı Bayram Saral ise olağanüstü kongre çağrısıyla verilen imza sayısını duyurdu. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
22 saat 6 dakika önce

Yeni sezonda Süper Lig ve 1. Lig'in isim sponsoru belli oldu

2024-25 sezonunda Süper Lig ve 1. Lig'in isim sponsoru belli oldu. Mevcut sponsor Trendyol, yeni sezonda da iki ligin isim sponsoru olmaya devam edecek.
Futbol - Futbol
22 saat 15 dakika önce

Beşiktaş'tan sakatlık açıklaması: 2 yıldız Rizespor maçında yok!

Beşiktaş'ta Gedson Fernandes ve Daniel Amartey, Süper Lig'in 35. haftasında Çaykur Rizespor ile oynayacakları maç kadrosundan çıkarıldı.
Futbol - Futbol
23 saat 8 dakika önce

Galatasaray'da muhalefet harekete geçti! Dursun Özbek'in karşısına sürpriz rakip

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sportif ve mali olarak başarılı bir dönem geçirerek yeniden başkan adayı olduğu açıkladı. Özbek'in seçimi kazanmasına kesin gözüyle bakılırken sürpriz bir gelişme yaşandı. Eski başkanlardan destek alan Prof.Dr. Süheyl Batum’un güçlü bir liste ile yarışa gireceği iddia edildi. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
02 Mayıs 2024 - 17:41

Kadın futbol maçında kavga çıktı! 7 yaralı

Aksaray Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup 10. haftasında Tuz Gölüspor ile Mezitli Mercanlar Kadın Futbol Takımları arasında oynanan maçta kavga çıktı. Tekme tokat kavga eden kadın futbolcuların o anları kameraya yansıdı. Kavgada 7 kadın futbolcu yaralandı.
Futbol - Futbol
02 Mayıs 2024 - 17:28

Erden Timur yeni yönetimde olacak mı? Resmen açıkladı

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, mayıs ayının sonunda yapılacak olağan seçimli genel kurulda yönetimde olup olmayacağı sorusuna açıklık getirdi.
Futbol - Futbol
02 Mayıs 2024 - 17:14

Son dakika! PFDK Al-Musrati'nin cezasını açıkladı!

Son dakika haberi... PFDK, Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Al-Musrati'ye 2 resmi müsabakadan men cezası verdi.
Futbol - Futbol
02 Mayıs 2024 - 17:10

Galatasaray'da "Yılın Sporcusu" ödülleri sahiplerini buldu

Galatasaray'da düzenlenen törende onur ödülüne Fernando Muslera, yılın erkek sporcusu ödülüne Dries Mertens ve Barış Alper Yılmaz, yılın kadın sporcusu ödülüne de İlkin Aydın layık görüldü.
Futbol - Futbol
02 Mayıs 2024 - 16:38

TFF ile kulüpler arasında imza savaşı! Federasyondan açıklama geldi

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 18 Temmuz olarak açıkladığı seçim tarihinin erkene çekilmesini talep eden bazı kulüplerin başlattığı imza toplama süreci tartışmalara neden oldu. Kulüpler Birliği ile TFF'nin açıkladığı imza sayısı arasında büyük fark gözlendi. İki taraftan da açıklama geldi. İşte detaylar...
Sona Git