Tgrt Haber
04 Şubat 2022 11:33 - Güncelleme : 04 Şubat 2022 11:42

Beşiktaş'ta Şenol Güneş iddiaları! Ahmet Nur Çebi: Benim teknik direktörüm Önder Karaveli'dir

Süper Lig'in ikinci yarısında yükselişe geçmek isteyen Beşiktaş'ta genç ve dinamik kadro yapılanması sürüyor. Teknik Direktör koltuğuna Şenol Güneş'in geçeceği iddialarına ilişkin Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş iddiaları! Ahmet Nur Çebi: Benim teknik direktörüm Önder Karaveli'dir

Yeni sezon planlamasına şimdiden başlayan Beşiktaş’ta Gedson Fernandes sevinci yaşanıyor. Yönetim transfer çalışmalarına hız verdi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Gedson, Galatasaray'ın önceliği olmayabilir ama bizim için önemliydi. Galatasaray ve Beşiktaş sahada rekabet içerisindedir, transferde değil. Gedson transferi ne Beşiktaş'ı yukarı çeker, ne de Galatasaray'ı aşağı çeker. Planlarımız arasında olan bir futbolcuydu’’ demişti.

ŞENOL GÜNEŞ AÇIKLAMASI

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Antalyaspor'u konuk edecek Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Yeni açıklamalarda bulunan Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş konusuna açıklık getirdi. Çebi, yeni sezonda siyah-beyazlı takımın başına geçeceği konuşulan teknik direktör Şenol Güneş ile ilgili "Şenol Güneş'i severiz, Beşiktaş'a ve Türk futboluna hizmetler verdi. Fakat benim teknik direktörüm Önder Karaveli'dir. Bitti." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...