Tgrt Haber
27 Temmuz 2022 23:11 - Güncelleme : 28 Temmuz 2022 00:05

Fenerbahçe tribünlerinde Vladimir Putin sesleri: Kışkırtıcı hareketlere dayanamadılar

Fenerbahçe deplasmanında Dinamo Kiev, karşılaşmanın 57. dakikasında Vitali Buyalsky'nin golüyle 1-0 öne geçtiği anda rakip oyuncunun kışkırtıcı hareketlerine dayanamayan Fenerbahçe taraftarı, Vladimir Putin tezahüratları attı.

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
Vladimir Putin,Fenerbahçe

Fenerbahçe UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Dinamo Kiev ile karşılaştı. 90 dakikanın yetmediği maçta Fenerbahçe, rakibi Dinamo Kiev'e 2-1 yenilerek turnuvaya veda etti. Böylece sarı-lacıvertli ekibin Şampiyonlar Ligi'ne olan hasretleri 14 yıla çıktı.

Maça damga vuran an ise karşılaşmanın 57. dakikasında yaşandı. Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'in Vitali Buyalsky'nin golüyle 1-0 öne geçtiği anda sarı-lacivertli taraftarlar golün şokunu yaşarken, rakip oyuncunun kışkırtıcı gol sevinciyle sinirlendi. Fenerbahçe tribünlerinden 'Vladimir Putin' tezahüratı geldi. 

UEFA'DA YOLUNA DEVAM EDECEK

Yoluna Avrupa'da UEFA Avrupa Ligi elemelerinden devam edecek olan Fenerbahçe, Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Çekya ekibi Slovacko ile eşleşmiş oldu. İlk maç İstanbul'da, rövanş ise Çekya'da oynanacak.

TARAFTARDAN YOĞUN İLGİ

Sarı-lacivertli taraftarlar aynı zamanda sahalarında oynanan bu ilk resmi maça yoğun ilgi gösterdi. Tüm biletlerin satıldığı karşılaşma kapalı gişe oynandı.

Öte yandan, Dinamo Kiev maçında Fenerbahçeli ünlü isimlerin çocukları futbolcularla birlikte seremonide yer alırken; Lösemili Çocuklar Vakfı’nın (LÖSEV) hastanede tedavisi devam eden bir çocuk online olarak futbolcularla birlikte sahaya çıkma heyecanı yaşadı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...