Tgrt Haber
21 Ekim 2021 19:04

Fenerbahçeli Attila Szalai'ye dev kulüpler kanca attı!

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Fenerbahçe formasıyla gösterdiği performansla kısa zamanda Avrupa'nın önde gelen kulüplerini peşinde takan Attila Szalai'nin son talibi İtalyan devi Juventus oldu.

Fenerbahçeli Attila Szalai'ye dev kulüpler kanca attı!
Attila Szalai,Fenerbahçe,Juventus,Atletico Madrid,Chelsea

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Limassol'den transfer edilen Attila Szalai, kısa süre içerisinde sergilediği performansla hem taraftarlarını mutlu etti hem de Avrupa'nın dev kulüplerini peşine taktı. 23 yaşındaki Macar savunma oyuncusu için son iddia ise İtalya'dan geldi.

İddiaya göre; savunma hattına takviye yapmak isteyen Juventus, gözünü Fenerbahçeli Attila Szalai'ye çevirdi. İtalyan temsilcisinin bu transferdeki rakipleri ise Atletico Madrid ve İngiliz devi Chelsea...

Atletico Madrid'in Szalai transferinde daha avantajlı konumda olduğu vurgulanırken Juventus'un genç yıldız için keseyi biraz daha açması gerektiği kaydedildi. Öte yandan Fenerbahçe'nin de iyi bir teklife hayır demeyeceği belirtildi.

Macaristan Milli Takımı'nda da başarıyla görev yapan Attila Szalai, Fenerbahçe'ye transfer olduğu günden bu yana forma giydiği 35 karşılaşmada 3 golü bulunuyor. Szalai'nin sarı-lacivertli takımla olan sözleşmesi 2025'te sona erecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...