Tgrt Haber
27 Ekim 2021 19:57

Galatasaray'dan Fırat Aydınus'a tepki! Penaltı ve kırmızı kart...

Süper Lig'in 10. haftasında oynanan dev derbide Beşiktaş'a deplasmanda 2-1 mağlup olan Galatasaray'da fatura maçın hakemi Fırat Aydınus'a çıktı. Sarı-kırmızılı yönetim, Aydınus'un takdir haklarını sürekli Beşiktaş'tan yana kullandığını, penaltıyı tekrarlatmadığını ve kırmızı kartları es geçtiğini belirterek isyan etti.

Galatasaray'dan Fırat Aydınus'a tepki! Penaltı ve kırmızı kart...
Süper Lig,Beşiktaş,Galatasaray,Fırat Aydınus,derbi

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş'a 2-1 yenilerek zirve yarışında yara alan Galatasaray'ın hedefinde Fırat Aydınus var. Sarı-kırmızılı yöneticiler, Aydınus'un 90 dakika boyunca Beşiktaşlı oyuncuların sertliğine göz yumduğunu iddia ederken Kerem ve Nelsson'un pozisyonlarında rakip oyunculara kırmızı kartını göstermemesine de tepkili.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray yönetiminin en şikâyetçi olduğu konu ise 81'de kaçan penaltı pozisyonunda ceza sahası ihlaline rağmen atışın tekrarlanmayışı ve bu konuda VAR'ın da devreye girmemesi oldu.

FATİH TERİM: ARTIK KİMSENİN HATA LÜKSÜ YOK!

Fatih Terim maç sonrasında oyuncularına yaptıkları hatalardan dolayı çıkıştı. Oyun kurma görevi verdiği Berkan-Cicaldau ikilisinin 22 top kaybına dikkat çeken Terim, golle sonuçlanan iki yan topta hem savunmanın hem de kaleci Muslera'nın hatalarına vurgu yaptı. Terim "Bu kadar hata olursa mağlubiyet tabii ki kaçınılmaz olur. Penaltıcımız belli, birisi çıkıp 'İlla ben atacağım' diyor. Bu yenilgiden herkes kendi payına düşen dersi çıkarsın. Artık kimsenin hata lüksü yok" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...