Tgrt Haber
28 Temmuz 2021 16:17

Yukatel Kayserispor, Majid Hosseini ve Emrah Başsan’ı kadrosuna kattı

Yukatel Kayserispor, İranlı stoper Majid Hosseini'yi ve Erzurumspor ile sözleşmesi sona eren Emrah Başsan’ı kadrosuna kattığı açıkladı.

Yukatel Kayserispor, Majid Hosseini ve Emrah Başsan’ı kadrosuna kattı
Yukatel Kayserispor,Majid Hosseini,Emrah Başsan

Yukatel Kayserispor, İranlı stoper Majid Hosseini'yi kadrosuna kattığını açıkladı. Kayserispor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, son olarak Trabzonspor forması giyen Majid Hosseini’yi renklerine bağladı. Hosseini, geçtiğimiz günlerde Kayseri’ye gelerek takıma katıldı. Kayseri temsilcisinin paylaştığı Majid Hosseini videosu da kısa zamanda büyük beğeni topladı. Majid Hosseini yeni sezonda 5 numaralı formayı giyecek.

Yukatel Kayserispor, Majid Hosseini ve Emrah Başsan’ı kadrosuna kattı

EMRAH BAŞSAN DA İMZAYI ATTI

Yukatel Kayserispor, Erzurumspor ile sözleşmesi sona eren Emrah Başsan’ı kadrosuna kattığı açıkladı.

Süper Lig ekiplerinden Yuaktel Kayserispor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar geçen sezon Erzurumspor’da forma giyen Emrah Başsan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Takıma katılarak çalışmalara başlayan başarılı kanat oyuncusu Emrah Başsan, resmi imzayı atarak Sarı-Kırmızılı formayı giydi. Emrah Başsan, geçen sezon 38 maçta forma giyerken 7 gol ve 7 asistlik performans sergiledi. Emrah Başsan yeni sezonda Yukatel Kayserispor'da 17 numaralı formayı giyecek.

Kayserispor'un yeni transferi Emrah Başsan, "Formamın hakkını vermeden asla çıkartmayacağım, inşallah başarılı, kazasız belasız çok güzel bir sezon geçireceğiz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...