Tgrt Haber
25 Ağustos 2021 17:33

Olimpiu Morutan resmen Galatasaray'da! 5 yıllık sözleşme imzalandı... Son dakika transfer haberleri

Galatasaray, 22 yaşındaki Rumen orta saha Olimpiu Moruan ile 5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Olimpiu Morutan resmen Galatasaray'da! 5 yıllık sözleşme imzalandı... Son dakika transfer haberleri
Morutan,Galatasaray

Sarı-kırmızılı takım, dün gece İstanbul'a getirdiği Morutan ile sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre Morutan için eski kulübü FCSB'ye 3 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli ödenecek. Galatasaray'dan transfere ilişkin yapılan açıklama şöyle: "25.04.1999 doğum tarihli Profesyonel Futbolcu Olimpiu Vasile Morutan'ın transferi konusunda FCSB ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski Kulübüne 3.500.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir. Transfer bedeli ödemesi üç yıla yayılmış bir ödeme planı doğrultusunda gerçekleştirilecektir. Futbolcuyla 2021-2022 sezonundan başlamak üzere 5 yıllık anlaşma imzalanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

"ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ ORTAYA KOYACAĞIM"

Galatasaray Kulübünün 5 yıllık sözleşme imzaladığı Rumen futbolcu Olimpiu Vasile Morutan, sarı-kırmızılı takımın başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi.

Rumen futbolcu, GSTV'ye yaptığı açıklamada, Galatasaray'da çok sıcak bir şekilde karşılandığını anlatarak, şunları kaydetti: "Bu sıcak karşılama beni çok mutlu etti. Türkiye'nin en büyük kulübüne geldiğim için çok mutluyum. Galatasaray'ın geçmişini, tarihini ve hangi büyük oyuncuların burada oynadığını çok yakından biliyorum. Taraftarımıza da söz veriyorum en yüksek seviyede mücadele edip, elimden gelenin en iyisini ortaya koyacağım. Galatasaray taraftarını yakından tanıyorum ve biliyorum. 50 bin ateşli taraftar önünde oynamak için de sabırsızlanıyorum."

Yeni transfer Morutan, Medical Park Bahçelievler'de sağlık kontrolünden geçirildi.

Olimpiu Morutan resmen Galatasaray'da! 5 yıllık sözleşme imzalandı... Son dakika transfer haberleri

İLK İDMANINA ÇIKTI

Galatasaray, Randers maçı hazırlıklarını tamamlarken, yeni transfer Olimpiu Morutan, antrenmanın son bölümüne katıldı.

Galatasaray. UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Danimarka temsilcisi Randers ile oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı. Yeni transfer Olimpiu Moruan, antrenmanın son bölümünde Jupp Derwall Antrenman Sahası’na gelerek Teknik Direktör Fatih Terim ile tanışırken, vatandaşı Alexandru Cicâldu ve yeni takım arkadaşları ile buluştu. Rumen futbolcu, takımdan ayrı bir kondisyon çalışması yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...