Tgrt Haber
10 Ocak 2022 19:28

Slaven Bilic'ten Fenerbahçe açıklaması!

Son dakika spor haberi: Teknik direktör Vitor Pereira ile yollarını ayırdıktan sonra hoca arayışlarına devam eden Fenerbahçe'de, Slaven Bilic'in ismi ön plana çıkmaya başladı. Sarı-lacivertli takımın görüşmeler yaptığı Hırvat hoca, Haziran ayında Fenerbahçe ile anlaştıklarını ama Çin'den ayrılamadığını açıkladı.

Slaven Bilic'ten Fenerbahçe açıklaması!
Fenerbahçe,Slaven Bilic

Adı son günlerde sık sık Fenerbahçe ile anılan Slaven Bilic, Hırvat basınına açıklamalarda bulundu. Daha önce Fenerbahçe ile anlaşma sağladığını söyleyen Hırvat hoca, Çin'den ayrılamadığı için sarı-lacivertli takımın başına geçemediğini söyledi.

"HAZİRAN AYINDA ANLAŞMIŞTIK"

Slaven Bilic, "Altıncı ayda ayrılmak istedim, Fenerbahçe ile her şeyi kabul ettim. BJ Guoan başkanıma geldim ve ayrılmak istediğimi söyledim. Yeni stadyum yaptığını ve takımda uzun vadeli planları olduğu için kalmamı istedi. Üç gün boyunca görüştük ve sezon sonunda ayrılmak için anlaştık." dedi.

"FENERBAHÇE REDDEDİLMEZ"

Türkiye'yi çok sevdiğini belirten Bilic, Fenerbahçe'den gelen bir teklifin reddedilemeyeceğini söyledi. Bilic, "Kendimi tanıyorum ve nasıl tepki vereceğimi biliyorum. Sadece ben değil, gerçekçi olalım. Gelen bir teklife 'Hayır' demek mümkün değil. Türkiye çok sevdiğim bir ülke." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...