Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.MONDİHOME KAYSERİSPORYILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
2 saat 30 dakika önce

Tuzlasporlu 5 futbolcu ifadeye çağrıldı

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılan Tuzlaspor'da 2020-2021 sezonunda forma giyen futbolcular savcılık tarafından ifadeye çağırıldı.
Futbol - Futbol
3 saat 24 dakika önce

Son dakika! Süper Lig'de 34. haftanın VAR kayıtları yayınlandı!

Son dakika haberi... Süper Lig'de Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin de oynandığı 34. haftadaki maçların VAR kayıtları açıklandı.
Futbol - Futbol
3 saat 29 dakika önce

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı ülkesine dönüyor! İşte yeni adresi

Galatasaray'ın devre arası döneminde sezon sonuna kadar İngiliz ekibi Fulham'dan kiraladığı Carlos Vinicius'un yeni durağı belli oluyor. İşte detaylar...
 - "Sahiplenmeni istemiyoruz!"
4 saat 25 dakika önce

Süper Lig ekibinden Dursun Özbek'e Mehmet Büyükekşi tepkisi: "Sahiplenmeni istemiyoruz!"

Süper Lig'den düşmesi kesinleşen İstanbulspor, resmi hesaplarından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek hakkında sert açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
4 saat 49 dakika önce

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, şampiyon boksörlerle bir araya geldi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Büyükler Avrupa Boks Şampiyonası’nda 3 altın ve 1 bronz madalya elde eden milli boksörler Buse Naz Çakıroğlu, Busenaz Sürmeneli, Samet Gümüş ve Büşra Işıldar ile bir araya geldi.
Futbol - Futbol
4 saat 50 dakika önce

Bir Süper Lig ekibinden daha TFF'ye destek

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) belirlediği seçim tarihine destek verdi. Yılmaz, "Seçim tarihini doğru buluyorum. Burada yaşanacak kaos sürecinin milli takımımıza da yansıyacağı gerçeğini görmezden gelmememiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.
 - Fenerbahçe'den açıklama geldi
8 saat 12 dakika önce

Fenerbahçe'den İsmail Kartal-Dzeko krizi iddialarına ilişkin açıklama

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile Boşnak golcü Edin Dzeko arasında sorun yaşandığı iddialarına sarı lacivertli kulüpten yalanlama geldi.
 - Fatih Terim için flaş karar!
10 saat 24 dakika önce

Taraftar isyan etmişti... Yunan basını duyurdu! Fatih Terim hakkında olay karar

Yunanistan Süper Ligi play-off'larında evinde Aris'e 1-0 mağlup olan Panathinaikos, şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı. Taraftarların tepki gösterdiği teknik direktör Fatih Terim ile ilgili yönetimden flaş bir karar çıktı.
Futbol - Futbol
10 saat 42 dakika önce

Trabzonspor'da Başkan Doğan'dan Onachu sözleri: Mümkün değil!

Trabzonspor'un kiraık yıldızı Paul Onuachu, kulüpteki geleceğine ilişkin Başkan Ertuğrl Doğan'dan flaş açıklamalar geldi. Southhampton'ın oyuncuyu bonservisli satmak istediğini belirten Doğan, bu transferdeki tavırlarının nasıl olacağına dair flaş sözler sarf etti.
 - Şike iddiaları büyüyor!
11 saat 57 dakika önce

Şike iddiaları büyüyor! Cem Küçük detayları paylaştı, gözler TFF'de

TFF 2. Lig’de sezonun tamamlanmasına 1 hafta kalırken, Ankaraspor ile Nazilli Belediyespor arasında oynanan karşılaşma şike iddialarını gündeme getirdi. Gazeteci Cem Küçük, maç ile ilgili detayları TGRT Haber'de paylaştı.
 - Formula 1 Türkiye'ye geri dönüyor
12 saat 38 dakika önce

Son dakika! Bakan Ersoy açıkladı: Formula 1 Türkiye'ye geri dönüyor

Son dakika haberi... Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Açıklamalarında Türkiye'deki Formula 1 tutkunlarına müjdeli haberi de yer verdi.
Futbol - Futbol
12 saat 53 dakika önce

Son dakika! Beşiktaş'ta yeni sportif direktör belli oluyor! Hasan Arat isim verdi

Son dakika haberi! Beşiktaş Başkanı Hasan Arat gündeme dair açıklamalarda bulundu. Arat, sportif direktör adaylarından birinin ise ismini verdi.
Spor - Spor
13 saat 5 dakika önce

Beşiktaş sol kanat transferi için rotayı Belçika'ya çevirdi

Yeni sezon hazırlıklarını yapan Beşiktaş, sol kanat transferi için rotayı Belçika'ya çevirdi.
Spor - Spor
13 saat 18 dakika önce

Süper Lig devinden Altay Bayındır sürprizi!

Bu sezon ligde kötü maçlar çıkaran Beşiktaş, Manchester United'a transfer olan kaleci Altay Bayındır'ı kadrosuna katmak istiyor.
 - "Ali Koç'a kırgınlığım yok"
29 Nisan 2024 - 22:42

Arda Güler, Real Madrid'e transfer süreciyle ilgili konuştu: "Ali Koç'a kırgınlığım yok"

Milli yıldız Arda Güler, Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer süreci, başkan Ali Koç ile ilişkisi ve İspanyol devindeki durumuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Futbol - Futbol
29 Nisan 2024 - 21:58

Karagümrük'ten 4 gollü kritik galibiyet!

Süper Lig'in 34. hafta mücadelesinde Fatih Karagümrük, evinde Antalyaspor'u 4-1 mağlup ederek kritik bir galibiyet aldı.
Basketbol - Basketbol
29 Nisan 2024 - 21:48

EuroLeague'den Ergin Ataman'a ceza!

Avrupa Ligi organizasyonu Panathinaikos AKTOR Teknik Direktörü Ergin Ataman'a İsrail'in Maccabi Playtika Tel Aviv ekibiyle oynanan maçlarda yaşananlardan dolayı 35 bin avro para cezası verdi.
 - Başkandan dikkat çeken savunma!
29 Nisan 2024 - 21:19

Şike iddiasıyla soruşturma açılmıştı: Başkandan dikkat çeken savunma!

TFF, şike iddiaları ile gündeme gelen Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili inceleme başlatmıştı. Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Şahin Kaya, soruşturmayla ilgili açıklamalarda bulundu.
Futbol - Futbol
29 Nisan 2024 - 20:55

Süper Lig 36. hafta tüm maçlar 12 Mayıs Pazar 19:00'da oynanacak

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in 36. haftasında yer alacak maçların tarih ve saatlerini duyurdu. Tüm maçlar 12 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da başlayacak. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
29 Nisan 2024 - 20:31

Vincenzo Montella'dan Fatih Terim'e ziyaret

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim ile Yunanistan'da bir araya geldi. Montella, Yunan ekibinin idmanını ziyaret ederek görüşme yaptı.
Futbol - Futbol
29 Nisan 2024 - 19:12

Hakim Ziyech'in yeni adresi belli oldu! Transferi takım arkadaşı duyurdu

Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech'in geleceğiyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Ziyech'in milli takımdan arkadaşı Jawad El Yamiq, Faslı yıldızın yeni durağını açıklarken Fransız basını da transferin maliyetini duyurdu. İşte detaylar...
Sona Git