Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.MONDİHOME KAYSERİSPORYILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - Beşiktaş hemen cevap verdi
4 saat 27 dakika önce

İngiltere'den Semih Kılıçsoy için şaşırtan teklif! Beşiktaş hemen cevap verdi

İngiltere Premier Lig kulübü Fulham, yüksek rakamlar ile anılan Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy için şaşırtan bir transfer teklifinde bulundu.
 - Seçim isteyen kulüplere sert tepki
5 saat 15 dakika önce

TFF'den zehir zemberek açıklama! Seçim isteyen kulüplere sert tepki

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Seçimli Genel Kurul yapma yönündeki ısrarlı istek sonrası bazı kulüp yöneticilerine tepki gösterdi.
Spor - Spor
5 saat 23 dakika önce

Beşiktaş yönetiminden Mario Gomez sürprizi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Almanya'da Bayern Münih Kulübü Başkanı Herbert Hainer ve RB Leipzig Teknik Sorumlusu Mario Gomez ile görüşme gerçekleştirdi.
Futbol - Futbol
5 saat 27 dakika önce

Beşiktaş - Rizespor maçı 3 Mayıs Cuma günü oynanacak

Süper Lig'in heyecan dolu mücadelelerinden biri yaklaşıyor. Beşiktaş, 3 Mayıs Cuma günü kendi sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Peki, Beşiktaş nasıl bir hazırlık içerisinde? İşte detaylar...
Spor - Spor
8 saat 19 dakika önce

Short Track Türkiye Şampiyonası'da Furkan Akar fırtınası

Buz Pateni Federasyonu tarafından Erzurum Palandöken 2000'lik buz pistinde düzenlenen Short Track Türkiye Şampiyonası'da milli sporcu Furkan Akar performansıyla damga vurdu.
 - Lewandowski heyecanı
9 saat 26 dakika önce

Beşiktaş dünyaca ünlü yıldızın peşinde! Lewandowski heyecanı

Yeni sezonda kötü gidişata dur demek isteyen Beşiktaş'ın, dünyaca ünlü yıldız Robert Lewandowski için harekete geçeceği iddia edildi.
Futbol - Futbol
18 saat 20 dakika önce

Kenan Koçak'tan Ferdi Kadıoğlu ve Barış Alper Yılmaz itirafı! "Bayer Leverkusen beni aradı"

A Milli Takım'ın eski yardımcı antrenörü Kenan Koçak, adı dev takımlarla anılan milli futbolcular Barış Alper Yılmaz ve Ferdi Kadıoğlu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Futbol - Futbol
19 saat 3 dakika önce

Şampiyonlar Ligi'ndeki dev düelloda kazanan çıkmadı! Maç sonucu: Bayern Münih 2-2 Real Madrid

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Bayern Münih, Real Madrid'i konuk etti. Zorlu mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi.
Futbol - Futbol
19 saat 49 dakika önce

Koç ailesinden 10 kişi Gençlerbirliği Kulübü'ne üye oldu

Gençlerbirliği'nin fahri başkanlarından Vehbi Koç'un akrabaları, başkent kulübüne üye oldu. Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Sungur, "Koç ailesinin yeri Gençlerbirlikliler için her zaman ayrıdır. Hepiniz evinize hoş geldiniz" dedi.
Futbol - Futbol
20 saat 35 dakika önce

Galatasaray - Sivasspor maçı 5 Mayıs Pazar 19.00'da oynanacak

Süper Lig'de heyecan dorukta! Galatasaray ile Sivasspor arasındaki maçın tarihi ve yayın bilgileri merak konusu. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
20 saat 54 dakika önce

Avrupa devi Semih Kılıçsoy için 30 milyon Euro'yu gözden çıkardı!

Süper Lig’de bu sezon gösterdiği etkili performansla dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ın genç golcüsü Semih Kılıçsoy’a dünya devi talip oldu. İngiliz ekibi, 18 yaşındaki golcü oyuncu için 30 milyon Euro gözden çıkardı. Semih’in sezon sonunda rekor bedelle Avrupa'ya transfer olması bekleniyor. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
21 saat 36 dakika önce

Galatasaray'da seçime kısa süre kala Dursun Özbek'in listesi belli oldu!

Süper Lig'de Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da bir yandan da seçim heyecanı yaşanıyor. Başkan Dursun Özbek, geçtiğimiz günlerde yeniden aday olacağını resmen açıklarken listesini de belirlemeye başladı. İşte detaylar...
Spor - Spor
21 saat 49 dakika önce

Fransa'da İsrail'in olimpiyatlara katılımı protesto edildi!

Fransa'nın başkenti Paris'te bir araya gelen Filistin destekçileri, İsrail'in Paris Olimpiyatları'na katılımını protesto etti.
Futbol - Futbol
21 saat 56 dakika önce

Tuzlasporlu 5 futbolcu ifadeye çağrıldı

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılan Tuzlaspor'da 2020-2021 sezonunda forma giyen futbolcular savcılık tarafından ifadeye çağırıldı.
Futbol - Futbol
22 saat 50 dakika önce

Son dakika! Süper Lig'de 34. haftanın VAR kayıtları yayınlandı!

Son dakika haberi... Süper Lig'de Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin de oynandığı 34. haftadaki maçların VAR kayıtları açıklandı.
Futbol - Futbol
22 saat 55 dakika önce

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı ülkesine dönüyor! İşte yeni adresi

Galatasaray'ın devre arası döneminde sezon sonuna kadar İngiliz ekibi Fulham'dan kiraladığı Carlos Vinicius'un yeni durağı belli oluyor. İşte detaylar...
 - "Sahiplenmeni istemiyoruz!"
23 saat 51 dakika önce

Süper Lig ekibinden Dursun Özbek'e Mehmet Büyükekşi tepkisi: "Sahiplenmeni istemiyoruz!"

Süper Lig'den düşmesi kesinleşen İstanbulspor, resmi hesaplarından Galatasaray Başkanı Dursun Özbek hakkında sert açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
30 Nisan 2024 - 18:41

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, şampiyon boksörlerle bir araya geldi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Büyükler Avrupa Boks Şampiyonası’nda 3 altın ve 1 bronz madalya elde eden milli boksörler Buse Naz Çakıroğlu, Busenaz Sürmeneli, Samet Gümüş ve Büşra Işıldar ile bir araya geldi.
Futbol - Futbol
30 Nisan 2024 - 18:40

Bir Süper Lig ekibinden daha TFF'ye destek

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) belirlediği seçim tarihine destek verdi. Yılmaz, "Seçim tarihini doğru buluyorum. Burada yaşanacak kaos sürecinin milli takımımıza da yansıyacağı gerçeğini görmezden gelmememiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.
 - Fenerbahçe'den açıklama geldi
30 Nisan 2024 - 15:18

Fenerbahçe'den İsmail Kartal-Dzeko krizi iddialarına ilişkin açıklama

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile Boşnak golcü Edin Dzeko arasında sorun yaşandığı iddialarına sarı lacivertli kulüpten yalanlama geldi.
 - Fatih Terim için flaş karar!
30 Nisan 2024 - 13:06

Taraftar isyan etmişti... Yunan basını duyurdu! Fatih Terim hakkında olay karar

Yunanistan Süper Ligi play-off'larında evinde Aris'e 1-0 mağlup olan Panathinaikos, şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı. Taraftarların tepki gösterdiği teknik direktör Fatih Terim ile ilgili yönetimden flaş bir karar çıktı.
Sona Git