Tgrt Haber
18 Ağustos 2021 09:53

Galatasaray’ın Randers maçı kadrosunda Marcao yer almadı

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Galatasaray’da yarın oynanacak Randers maçının kamp kadrosu belli oldu.

Galatasaray’ın Randers maçı kadrosunda Marcao yer almadı
galatasaray randers

Yarın oynanacak UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu maçı Türkiye saati ile 20.00'de başlayacak. Randers maçı hazırlıklarına devam eden Galatasaray maçın kamp kadrosunu açıkladı.

KEREM'E SALDIRAN MARCAO KADRODA YOK

Giresunspor maçında takım arkadaşı Kerem'e saldıran Marcao, kadroda yer almadı.

Marcao, yaşanan skandal olay sonrası takımdan ayrı bir şekilde İstanbul'a dönmüş ve dün sosyal medya hesabından özür mesajı yayınlamıştı. Marcao'nun takım içersindeki geleceği ise merak konusu.

Galatasaray’ın Randers maçı kadrosunda Marcao yer almadı

NE OLMUŞTU?

Galatasaray Süper Lig'in ilk maçında Giresunspor ile oynadığı maçta Marcao, takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na kafa ve yumruk atmış, sonrasında ise maçın hakemi tarafından kırmızı kart görmüştü.

Maçın hemen ardından önemli açıklamalarda bulunan Fatih Terim konuya ilişkin, "Yapılması gereken neyse onu yapacağız. Nasıl bir karar vereceğimizi yakında göreceksiniz. Gereken neyse yapılacak. Oturacağız konuşacağız." ifadelerini kullanmıştı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...