Tgrt Haber
05 Ocak 2022 14:46

Beşiktaş’ın futbolcusu Kenan Karaman’a Süper Lig’den talip

Süper Lig’in ikinci yarısında tırmanışa geçmek isteyen Beşiktaş, verim alamadığı bazı oyuncuları kadrosundan göndermeyi planlıyor. 27 yaşındaki forvet Kenan Karaman’ın takımdan ayrılacağı düşünülüyor. Beklenen performansı veremeyen Karaman’a Süper Lig’den talip çıktı.

Beşiktaş’ın futbolcusu Kenan Karaman’a Süper Lig’den talip
Beşiktaş,Kenan Karaman,Süper Lig,Giresunspor,Sergen Yalçın

Süper Lig’in ikinci yarısında yükseliş yapmak isteyen Beşiktaş’ta ara transfer çalışmaları hızla sürerken, kadrodaki bazı oyunculara da yol göründü. Sergen Yalçın döneminde ilk 11’de sıkça şans bulan ancak yaptığı hatalarla eleştirileri üstüne çeken Welinton’un takımdan ayrılacağı haberleri çıktı.

Brezilyalı stoper Welinton’dan sonra bu sezon bekleneni veremeyen Kenan Karaman’ın da ayrılması gündemde. Kartal'ın sezon başında transfer ettiği Kenan Karaman’a Süper Lig’den sürpriz talip çıktı. 

TRANSFERE SICAK BAKIYOR

Milli futbolcuyu GZT Giresunspor kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Son dönemde forma şansı bulmakta zorlanan 27 yaşındaki forvetin de düzenli oynayabileceği bir takıma gitmeye sıcak baktığı öğrenildi. 

Katar’da Fraport-TAV Antalyaspor ile oynanacak Süper Kupa finali sonrası Kenan Karaman’ın kararını açıklayacağı bekleniyor. Beşiktaş ve Giresunspor yönetimleri, transferin koşullarını görüşmek için bir araya gelecek.

KENAN KARAMAN'IN BEŞİKTAŞ İSTATİSTİKLERİ

Beşiktaş formasıyla bu sezon toplam 19 maça çıkan Kenan Karaman gol sevinci yaşayamazken sadece 1 asist yapabildi ve 795 dakika süre aldı.

Beşiktaş’ın futbolcusu Kenan Karaman’a Süper Lig’den talip

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...