Tgrt Haber

Sparta Prag teknik direktöründen flaş Galatasaray açıklaması

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: Anadolu Ajansı
14 Şubat 2024 22:28 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 22:35
Sparta Prag teknik direktöründen flaş Galatasaray açıklaması
Galatasaray,Sparta Prag

Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske, yarın Galatasaray’a karşı zor bir maç oynayacaklarını ancak müsabakayı kazandıkları takdirde ise oyuncularının özgüvenlerinin yükseleceğini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu ilk maçında Çekya temsilcisi Sparta Prag, yarın saat 20.45’te RAMS Park’ta Galatasaray ile karşılaşacak. Bu mücadele öncesi düzenlenen basın toplantısında Sparta Prag Teknik Direktörü Brian Priske açıklamalarda bulundu.

Sparta Prag teknik direktöründen flaş Galatasaray açıklaması - 1. Resim

“TAKIMDAN MEMNUNUM”

Ligde 55 günlük bir aranın ardından ilk resmi maçlarına 4 gün önce çıktıklarının ve bu durumun kendilerini nasıl etkileyeceğinin sorulması üzerine Priske, “Bir gerçek var ki Çekya Ligi böyle. Bir ara verildi ama mutluyum ki 1 maç da olsa ligde oynadık. Takımdan memnunum. Atmosferi zaten biliyoruz. Onlar da motive, buna hazırlar. İyi bir maç çıkaracağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“BİZLER İÇİN ÇOK ZOR OLACAK ”

Galatasaray karşısında zor bir sınavdan geçeceklerini belirten Danimarkalı teknik adam, “Kolay bir maç olmayacak. Kalitesi iyi bir takım. Çek liginde alışık olmadığımız bir karşılaşma olacak. Şampiyonlar Ligi’nden gelmiş bir takım. Ligde de başarılı, zirvede Fenerbahçe ile mücadele ediyorlar. İyi durumdalar. Bizler için zor maç olacak ama ona göre hazırlandık” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...